ФУРОР! Бременната Фърги побърка всички

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ФУРОР! Бременната Фърги побърка всички

Всички луднаха по корема на Фърги и буквално я нападнаха

За разлика от някои други знаменитости, които се опитват да скрият нарастващите им бременни кореми (например Ким Кардашиян), вокалистката на групата Блек Айд Пийс Фърги се снимаше така, че коремът й да може да се види най-добре.
На Kids’ Choice Awards в Лос Анджелис Фърги се появи сияеща от щастие и гордо презентираше голямата си топчица. Тя разбира се бе придружавана от съпруга си Джош Дюамел. Актьорът постоянно гушкаше любимата си и галеше бременното й коремче при всяка възможност.

Фърги бе ослепителна

Фърги е в страхотна форма и го показа недвусмислено на награждаването на Nickelodeon и с настроението си, и с пъстрата мини рокля, която показваше страхотните й крака.

Всички искат да я докоснат

Невероятната Фърги насъбра около себе си не само всички фотографи, но и всичките останали звезди. Бившата на Джъстин Бийбър Селена Гомез, певицата Кейти Пери и компания буквално нападнаха Фърги. Всяка искаше да се докосне до корема й и да усети дали бебето рита. Фърги се чувстваше много комфортно в компанията на малките деца, които бяха основни гости на награждаването на Kids’ Choice Awards.
Припомняме ви, че Фърги и Джош обявиха, че чакат първата си рожба през февруари. Нямаме търпение да видим колко голям ще стане коремът на лъчезарната Фърги и разбира се да уснаем дали чакат момиченце или момченце.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: