Спечелете 16 уикенда за двама и 116 карти за подарък по 116 лв

1
Добави коментар
pgp

Участващите в промоцията търговски марки и опаковки са: – Белла точени кори за баница, Белла точени кори за баклава и Белла дърпани кори на сач – Белла бутер тесто – Белла тесто за пица – Белла мини банички от точени кори всички видове – Белла мини хапки от многолистно тесто всички видове – Белла големи баници от точени кори всички видове

Всички участващи в промоцията  продукти ще бъдат опаковани в опаковки, отличаващи се с промоционален стикер, освен точени кори за баница Белла, които ще бъдат в промоционална опаковка и скреч карта в опаковката.

Промоцията е обвързана с покупка.

За да се включи в промоцията, потребителят трябва да изпълни двете стъпки, описани по-долу:

1. Да закупи по време на промоционалния период една от изброените в РАЗДЕЛ 2 промоционални опаковки на продуктите на “Белла”, с която ще има възможност, при желание от негова страна, да участва в промоцията.

Всяка промоционална опаковка ще бъде обозначена със специален промо стикер, комуникиращ промоцията (за точени кори за баница Белла – промоционална опаковка и скреч карта). На всеки промо стикер и скреч карта има скреч поле, след изтриването на което потребителят може да открие своя уникален промоционален код.

Всеки регистриран код носи определен брой свободни часове, според зависимост от какъв цвят стикер е:

    Жълто-Зелен промо стикер – 1 час свободно време     Жълто-син промо стикер – 2 часа свободно време     Жълто-червен промо стикер – 3 часа свободно време     Промо кода от скреч каратата от Кори за баница Белла носи 1 час свободно време.

Включвайки се в промоцията, участниците се включват в томболата за малки награди – 116 ваучера „Гифткарти“ на стойност 116 лв и големи награди – 16 уикенда за двама.

Печелившите ще бъдат обявени във Facebook страницата на “Белла” (раздел „Победители“), също така ще бъдат уведомени и чрез sms за спечелената награда.

Участник, регистрирал 1 час свободно време, участва в седмична томбола за спечелване на Гифткарта. Всеки регистриран час свободно време участва в томболата за седмицата, в която е бил регистриран.

Участник, регистрирал 5 часа свободно време, участва в томбола за спечелване на 16 уикенда за двама. Томболата е еднократна след края на промоционалната активност.

Промоционален код спечелил малка награда „Гифткарта“, не участва в томболата за спечелване на голяма награда.

Малките наградите ще бъдат изтегляни всеки понеделник за регистриралите се през предходната седмица, освен за последната седмица на промоцията. Регистриралите се през последната седмица на промоцията за малка награда ще се изтеглят заедно с томболата за голяма награда.  Всяка седмица ще се теглят по 19 бр., а последната седмица – 21 бр.

Големите награди се теглят всички след края на промоцията – на 14.05.2013г.

Големите награди са по избор на потребителя. След като даден потребител спечели, му се изпраща мейл, в който да попълни данните си  и от падащо меню да си избере коя от следните почивки иска да спечели:

1. Уикенд за двама в Малкия Париж – Букурещ 2. Уикенд за двама в Кавала 3. Екзотичен уикенд за двама в Истанбул 4. Шоколадов спа уикенд за двама 5. Арома-уикенд за двама 6. Антистрес уикенд за двама 7. Винен уикенд за двама 8. Уикенд за двама с езда 9. Уикенд за двама в планината 10. Възрожденски Уикенд за двама 11. Звезден Уикенд за двама 12. Уикенд за двама в Шато 13. Морски уикенд за двама 14. Вело уикенд за двама 15. Уикенд Адреналин за двама 16. Екстремен уикенд за двама

Краен срок за участие: 05 Май 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.