Подготовка за балните прически видяна 7224 коментари 1

3
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Треската започва… Търсене на най- красивата рокля, най-красивите обувки и бижута, гримьор, маникюрист и … Няма как да не стигнем до косата.

Най-важното нещо – съвет, препоръка или дори поредната прочетена статия на тази тема – от мен към всички момичета, на които им предстои да се вълнуват покрай завършването е да положат максимални грижи за това косата да изглежда максимално естествено. Също така ви съветвам да не следвате сляпо модата. Съобразете се с чертите на лицето си и формата му, съчетайте косата с тоалета си и сложете акцент на едно място.

Не превръщайте всяка една част в доминантна. Ако роклята е по-пищна изберете коса, която да е небрежна. Съобразете се и с качествата на косата. Ако косата е изключително, естествено права изберете й стил, който да не я натоварва или с тонове лак за коса да искате да е къдрава.

Не е нужно да се превръщате в друг човек за една вечер. Бъдете себе си и оставете и косата ви да показва кои сте. Късата коса е шик и елегантна, прибрана на опашка дълга коса, кок, полуприбрана…. важното е да не е прекалено и да бъде естествено! Естествено!

и…както се казва, ако бях с този акъл на годините на абитуриентите….със сигурност щях много повече да харесвам собствените си снимки от балната вечер 🙂