Горещи мамчета / Всичко за живота на звездите – интервюта, горещи истории, пикантни случки – Блясък

1
Добави коментар

Тези мацки не си поплюват – въпреки че по време на бременността си качиха по някое и друго килце, днес те не само са се върнали в предишната си страхотна форма, но и са още по-секси, ако това изобщо е възможно! Как го постигнаха ли? Виж сама:

Кристин Кавалари Тайната е в кърменето ТВ водещата признава, че се е върнала във фитнеса само 4 седмици, след като през август роди сина си Кемдън. „Нямах търпение да започна отново да тренирам. Най-много обичам да тичам, но гледах да не се преуморявам, защото ми трябва много енергия покрай малкия. Не съм се вманиачавала в отслабването след раждането, просто исках да се чувствам добре. Кърменето също помогна доста – от него се горят по 500 калории дневно, без дори да си мръднеш пръста“, споделя тайната си красивата блондинка.

Рийз Уидърспуун Търпелива Два месеца след като роди сина си Тенеси през октомври 2012 г., актрисата заяви с типичното си чувство за хумор: „Не мисля, че бързо си връщам формата. По-скоро бавно пълзя към нея“. Тя добави, че за нея е по-важно не да изглежда като фиданка, а да се чувства здрава. „Трябва да бъдеш търпелив към себе си и да не очакваш от тялото си чудеса за един ден. Нещата стават от само себе си, стига да си дадеш тази възможност“, обясни тя.

Хилари Дъф Без диети Актрисата се сдоби със син през март миналата година и категорично обяви, че няма намерение да следва примера на повечето холивудски майки и да бърза на всяка цена да отслабва след раждането. „Сега искам да се посветя на семейството си и да се порадвам на чувството да бъда майка, а не да тичам към фитнеса при всеки удобен случай и умът ми непрекъснато да е зает с мисълта към коя диета да се придържам“, заяви тя.

Меган Фокс Всеотдайна майка Сексапилната Меган качи около 12 килограма, докато беше бременна със сина си Ноа, който се роди през септември 2012-та, но от тях вече почти не е останала и следа. Въпреки това звездата наскоро призна, че не е полагала кой знае какви усилия да отслабне. „Не искам да посвещавам цялото си време на упражнения и диети, за да вляза в старите си дрехи, защото приоритетите ми в момента са съвсем различни. Влюбена съм в Ноа и сега просто искам да си стоя вкъщи и да се грижа за него“, сподели тя в интервю.

Джесика Симпсън Ще мисли за килограмите по-късно Въпреки че качи над 35 килограма докато беше бременна с дъщеричката си Максуел Дрю, актрисата и певица успя да запази положително отношение към фигурата си. Джесика тъкмо беше започнала видимо да отслабва, когато обяви, че отново чака дете. Блондинката наскоро сподели, че бебето ще е момченце и че за нея е по-важно то да се роди живо и здраво, а за килограмите ще мисли след това.

Бионсе Фитнес и марули „Нямате представа колко усилено тренирах във фитнеса. Трябваше да сваля 30 килограма!“, заяви Бионсе по време на концерта си в Атлантик Сити през май миналата година, точно пет месеца след като на бял свят се появи дъщеря й Блу Айви. „Представете си, дори ядях маруля“, сподели с публиката звездата, която не крие, че не е фен на зеленолистните зеленчуци.

Алесандра Амбрисио Комбинира различни спортове Красивата моделка издаде, че докато беше бременна с второто си дете – сина си Ноа, се е стараела да се храни колкото се може по-здравословно, а след това е разчитала на кърменето да я отърве от допълнителните килограми. „На това и на тичането покрай децата“, добави тя, като обясни, че често обича да смесва различните спортове. „Обичам тренировките по пилатес, но също така обожавам да карам колело, да тичам по плажа и да карам сърф“, сподели Алесандра.

Ана Пакиун Не се стресира излишно „Аз съм най-големият си критик, но в един момент просто приех факта, че вече съм майка и всички екстри, които си идват естествено с това. Престанах да се старая да изглеждам перфектно във всеки един момент и да следвам сляпо някакъв идеал за красива фигура“, заяви звездата от сериала „Истинска кръв“, която през септември роди близначета от съпруга си Стивън Мойер, с когото си партнират в поредицата.