Познахте ли ги? Вижте звездите от „Малкълм“ днес

13
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

Познахте ли ги? Вижте звездите от „Малкълм“ днес

Познахте ли ги? Вижте звездите от „Малкълм“ днес 2.00/5 (40.00%) 1 vote

Ето как се промениха актьорите от хитовата поредица „Малкълм“

Хитовата комедийна поредица „Малкълм“ и до днес продължава да развлича феновете от малкия екран. Актьорите обаче доста са се променили през годините. Екранното семейство Уилкерсън определено изглежда доста различно днес.

Звездите от „Малкълм“ доста се промениха

След седем години на екран предаването е свалено, а актьорите се заемат с други проекти. Ако ги видите днес просто няма да ги познаете, макар да са минали едва 7 години от края на сериала.

Актьорът Франки Мюниц изиграл ролята на Малкълм днес доста се е променил. Звездата от сериала в момента следва драма, а в свободното си време свири с любимата си рок банда.

Малкият Дюи също се промени през годините

Колегата му Ерик Пер Съливан изигра ролята на малкия Дюи и днес продължава доста успешна телевизионна кариера. След като се включи в хитовата анимационна поредица „Артур“, той продължи участието и в трилъра „12“, където си партнира с 50 Cent. Въпреки че все още учи Ерик се надява скоро да получи нова роля. И скоро да участва в поредния ситком.

А екранният Рийз се справя доста успешно в живота

Що се отнася до вечния побойник Рийз, актьорът Джъстин Бърфийлд е категоричен, че в живота няма нищо общо с екранния си герой. И наистина—за разлика от щурия си герой, чиито планове често пропадат Бърфийлд доста успешно се изявява като продуцент и режисьор на различни риалити формати и тв сериали.

Клюки.вс препоръчва и: