Тая работа, Лора, не е като оная

126
Добави коментар
apostolis
apostolis

Тая работа, Лора, не е като оная

Смятам, че хората трябва да бъдат оставени да говорят, общо взето каквото намерят за добре. Но свободата на словото свършва там, където започва насилието.

Поведението на Лора Крумова във вчерашното предаване “Часът на Милен Цветков” посветено на гей теми беше непрофесионално, неетично и истерично. Възможно е за  “Нова Телевизия” да е приемливо водещите да губят контрол в ефир и да използват неприличен език. Така телевизията губи зрители, които искат да гледат нормална журналистика и не понасят хомофобските излияния на нереализирани фашисти. Но това е избор на самата телевизия.

Смея да предположа, че думата педераст не е най-големият проблем на хомосексуалните в България. Но това, че г-жа Крумова остави Боян Расате да призовава открито към насилие и не реагира по никакъв начин, е  престъпно. Шокиращо е, че дискриминацията, физическата саморазправа и езикът на омразата имат място в една централна медия. Да се надяваме, че ръководството на Нова телевизия ще покаже по подходящ начин, че не одобрява това.