Микрослушалка за преписване под наем

1
Добави коментар

НАЙ-МАЛКИЯ В СВЕТА ПОДСЛУШВАТЕЛ М3 

 

 

 

Подслушвателя е с размери 1,5см. X 3см. (колкото две SIM карти) и височина 1,2см.

Към подслушвателя има зарядно устройство с кабел с дължина 20см., който от единия край е със стандартно USB, а в другия край кабела е mini USB. Към подслушвателя има и зарядно устройство. При зареждане mini USB-то се включва в подслушвателя, а стандартното USB се включва в зарядното. Предимство е възможността стандартното USB да се включи в компютър, лаптоп или в букса на касетофон във автомобил вместо във зарядното, което го прави много удобно и при пътуване. Зареждането трябва да трае не по-малко от четири часа. Издържа в режим готовност 7 дни, в работен режим 4 часа. Първо трябва да бъде премахнат PIN кода от SIM картата (виж статия „Как да премахнем PIN кода от SIM карта”), след което се поставя SIM картата в устройството (работи със всички видове SIM карти). Капака на устройството се отваря с приплъзване и SIM картата се поставя с металните пластинки надолу и страната на която е надписа нагоре. Изрязаното ръбче на картата трябва да бъде в горния десен ъгъл спрямо буксата в която се включва малкото USB. Премигването на червения диод означава, че SIM картата е вкарана правилно в устройството. Устройството ще навлезе в режим на готовност. При зареждане на устройството диода свети в червена и зелена светлина. Получава се уведомление чрез SMS или позвъняване, когато е засечен звук в стаята. Notification via telephone or message after voice is detected.

Подслушвателя е много чувствителен на звук и е без гласово активиране. След като устройството бъде поставено на подходящо място, връзката с него се осъществява чрез телефон като се избира номера на SIM картата, която е поставена в подслушвателя. Микрофона на устройството е много чувствителен и може ясно да се чува звук до 5 метра.

Работи с GSM честоти 1800 Mhz, 900 Mhz и 800 Mhz. Българските GSM оператори работят на тези 3 честоти, т.е. устройството работи със всички български GSM оператори. Тежи 18 гр. Микрофона е електронно подсилен за увеличаване на силата на звука. SIM картата да не се вкарва по неправилен начин!

смяна на пин код

 

PIN кодът представлява идентификационне номер, който предпазва SIM картата от неразрешена употреба. Когато картата се включва за първи път, обикновено се иска въвеждане на PIN код. Премахването на PIN кода става в зависимост от GSM апарата, който притежавате. Инструкция за премахване на PIN кода може да се намери в ръководството за потребителя. Обикновено това става от меню „Settings” (“Настройки”), в под меню „Security” или “Locs”.

НАЙ-МАЛКИЯ В СВЕТА ПОДСЛУШВАТЕЛ М3