Хотел в Созопол Южна Перла. Почивка в Созопол. Цени на хотели в Созопол.

1
Добави коментар

Южна Перла, хотел в Созопол

Южна Перла е тризвезден модерен хотел в Созопол, до плажа на къмпинг Каваците. Хотелът се намира на  50 метра от плажа, сред пясъчните дюни до самия бряг на морето, заобиколен от гора.

През летните месеци Хотел Южна Перла предлага за почивка на море в 56 студия, 24 апартамента с една спалня,  и 8 апартамента с две спални, всички обзаведени комфортно, напълно оборудван кухненски бокс с вградени котлони, аспиратор, кана за чай и кафе, както и цялата необходима посуда за едно семейство,  за една прекрасна лятна почивка в Созопол.

Хотел Южна Перла предлага апартаменти под наем за краткосрочен и дългосрочен престой.  Нашите цени за нощувки дават възможност за вместване във всякакъв бюджет, според възможностите на клиентите ни, без това да се отразява на качеството на престоя и на обслужването.

За да направите резервация в нашия 3 звезден хотел в Созопол, намиращ се на няколко метра от брега на морето в Каваците и няколко минути от Стария град за 30 -80 евро на ден, натиснете бутон Резервации по-долу:

За горещите следобеди в хотела се предлагат разхладителни напитки в
елегантен  лоби бар. В модерно оборудван фитнес, изграден специално за
гостите на хотела, се предлагат СПА процедури. По този начин можете да
продължите своята програма, докато отдъхвате край морето в Созопол.

Ресторант “ Морска градина“, разполагащ със 150 места, организира уникални сватбени тържества с морска атмосфера.
Прекрасните плажове на Южно Черноморие ви очакват през дългото българско лято. Каваците е сред онези места по морето, при които комбинацията от ситен пясък, екзотични растения и тишина, създават невероятни условия за пълна почивка и възстановяване, зареждат ви със сили и вие се връщате в офиса освободени от стреса.
Местност Каваците се намира на 3 км южно от Созопол, където широката пясъчна ивица се среща с гора. Името на територията идва от множеството тополи, които растат наоколо. На турски „кавак“ означава топола. 

Пясъчните дюни в Каваците са защитена територия  със своите понтийски бели дюни,  и псамофитна (пясъколюбива) растителност.  Заливът Каваците е използван като пристанище на древния полис Аполония. Нос Св. Месия и нос Св. Ангелина го защитават от северозападните ветрове.

Именно това е местоположението на комплекс от апартаменти Южна Перла.  Разстоянието от Бургас е 30 км по първокласен четирилентов, отлично поддържан път. 
Сградата е нова, модерна, с луксозно обзаведени студия и апартаменти подходящи за комфортна лятна почивка на море за семейства, приятели, компании от колеги.

Нашият елегантен хотел в Каваците – с перфектни комуникации и на първа линия до морето предлага за настаняване 56 студия, 24 апартамента с една спалня, и 8 апартамента с две спални на невероятни конкурентни цени на хотели в Созопол и при големи преференции за летовниците.
Удобство предоставят лоби барът и ресторант Морска градина.  Ресторантът е много популярен сред ценителите на изтънчената кухня и любителите на елегантния интериор. Стандартът на обслужване е забележителен. Ресторантът е оборудван със съвременна кухненска част, при нас работят шеф готвачи в областта на френската и средиземноморската кухня.

Лятната почивка е истинска, когато за Вашите деца имат забавления. Помислили сме и за тях – детски басейн за най-малките ни гости, лакомства, електронни игри, зона за игри, детска площадка с атракции и прекрасно аранжирано дворно място.
Ако нашите условия ви допадат и мислите, че можете да ни доверите времето си през лятната почивка на море – проверите нашите цени на нощувки и свободните апартаменти, свържете се с нас за допълнителни екстри и отстъпки, и направете своя категорияен избор – Южна Перла, един хотел в Каваците, в който винаги ще се връщате.

Хотел в Созопол, къмпинг Каваците