8-часов фестивал за откриването на Paradise Center

6
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Музиканти, висящи от покрива посрещат първите гости на мола

С 8-часов музикален маратон ще бъде открит на 28 март най-големия мол в България – Paradise Center.  Много подаръци и забавления, предложени от най-добрите български музиканти, артисти и танцьори, ще превърнат престоя в  Paradise Centеr в истински Фестивал на пазаруването.

Програмата ще започне в 11 часа, като първите гости ще бъдат посрещнати с изпълненията на музиканти, висящи от покрива в новия търговски център.

На три сцени паралелно през целия ден куп родни звезди ще се включат в грандиозното откриване. Графа, Миро, Дивна, Рафи, Ангел и Моисей, Скилър и Хипнотик ще зарадват посетителите в  Paradise Centеr със своите концертни изпълнения. На голямата сцена хореографът Атанас Месечков ще постави нашумелия си танцов спектакъл „Любовни сезони“, като това е първото представление в София след премиерата му миналия месец. В спектакъла участие ще вземат 14 от най-добрите танцьори в България, сред които са и актрисата Виолета Марковска и Алфредо Торес. С поразяващото си чувство за хумор в програмата ще се включат и всенародните любимци Мария Сапунджиева и Димитър Рачков, които ще видим в познатите им образи от „Пълна лудница“. Фокусници, анимационни герои и много игри и забавления очакват малчуганите на детската сцена.

Сред специалните гости на откриването на първия лайфстайл мол у нас ще е и една от най-актуалните звезди на световната музикална сцена Low Deep T, който завладя музикалните класации със супер хита си Casablanca. В 19.30 часа единствено в Paradise Centеr неговите фенове ще имат възможност да се снимат с него и да получат автограф.

Paradise center e най-мащабният търговски център в България със 190 хил. кв. м. застроена площ и 80 000 търговска площ. Всички големи международни вериги, представени у нас, откриват свой ключов обект в Paradise Centеr, като с него ще предложат своите най-нови концепции за България и региона. Така молът ще предложи уникална комбинация от модни магазини и много забавления за цялото семейство, сред които басейн с олимпийски размери, Playground с най-голямата боулинг зала у нас, 14 кино салона, ново поколение зала за катерене и много различни и нови формати ресторанти и кафенета.