Оцвети гърдите ѝ!

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Голи женски гърди. Флумастери. Усещате ли вълнението, което ви обзема? Усещате ли го? Точно така – днес ще ви представим книжка за оцветяване за мъже. Единственият повод, заради който да си купите флумастери и да не ви е срам от това.

Книжката е кръстена съвсем прозаично „Оцвети гърдите ми!“ („Color my Boobs!“). Производителите ѝ съветват да се употребява само от големи мъже, но никъде не пише какво значи големи мъже. Предполагаме, че изразено в цифри би значело, че книжката е за лица над 15 години? Или 13? Все тая.

Всъщност „Оцвети гърдите ми!“ може да бъде много полезна за тийнейджърите (и техните бащи), тъй като съдържа 36 страници черно-бели гърди във всички форми и размери, които можете да си представите. А ние знаем, че въображението ви е доста богато.

Книжката за оцветяване за възрастни ще запълни самотните ви нощи и ще ви помогне да украсите по ваш вкус и предпочитание всички голи гърди по страниците си. Само вас чакат, ей! Можете да си купите един брой или цяло кашонче от Amazon, като цената на бройка е 10 долара. Виждаме, че се предлагат и книжки втора употреба по 7.15 долара. За Бога, братя, не купувайте от тези използвани книжки!

И не забравяйте – в никакъв случай не излизайте от чертанията. Бъдете внимателни с женските гърди, без значение в каква форма и вид са.