Скри им шапката! Вася Попова отново взриви „Гласът на България“ (Видео)

1
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

Скри им шапката! Вася Попова отново взриви „Гласът на България“ (Видео)

Младата звезда сигурен финалист във формата

23-годишната певица Вася Попова за пореден път показа огромен талант. Чаровната певица от Кърджали отново скри шапката на журито в „Гласът на България“ с изпълнението си. Чаровницата изпълни блестящо „Purple Rain“ на Принс. И буквално отнесе конкурентката си в музикалния двубой.

Вася взриви „Гласът на България“ отново

Въпреки че и двете бяха наистина невероятни, Вася за пореден път показа, че има талант и чар на истинска звезда. Самият Миро призна, че по време на репетициите двете момичета са били толкова невероятни, че дори операторите са останали изумени от таланта им. Певецът откровено сподели, че за него Вася от самото начало дава заявка за финала. И е един от сигурните финалисти в „Гласът на България“.

Публиката изглежда споделя мнението на певеца, тъй като са категорични, че младата изпълнителка има безспорен талант. „Тя е гласът на България“, „Уникална е“, „Първия път като я чух настръхнах, сега ме разплака. Невероятна е!“, пишат фенове в мрежата.

Младата звезда има още доста път да извърви до финала, но въпреки всичко дава сериозна заявка за победител. Някои от феновете на формата вече дори спрягат и потенциалните финалисти. В последната четворка се спряга не само името на Вася, но и това на народната певица Албена Вескова. А останалите фаворитки на публиката са Красимира Иванова и Сашка Александрова. Засега обаче Вася определено води по зрителски симпатии. Дали талантливата звезда ще успее да издържи до финала тепърва ще видим.

Видео с изпълнението на Вася можете да видите ТУК.

Клюки.вс препоръчва и: