Вижте кои са участниците в “Къртицата“ видяна 16308 коментари 27

4
Добави коментар
fruitcristal
fruitcristal

На 26 март, в 20.00 ч. стартира най-новото риалити “Къртицата“ в ефира на TV7. 19 авантюристи – звезди и обикновени хора, ще премерят сили, воля, желание за победа и остър ум в борба с предизвикателствата на “Къртицата“ в следващите три месеца.

Всички участници бяха отвлечени без право на протест или последна среща с близките си хора. В Базата ги очакваха и техните домакини – кокошки, пъстърви и две прасета. Утре към участниците в Базата ще се присъедини и лошото момче на NBA – баскетболната легенда Денис Родман. Водещи на шоуто са Иван и Андрей.

Ето участниците в „Къртицата“:

Николета Лозанова-Божинова

Родена в Пловдив, модел и лице на много чужди и български марки. Печели конкурса Playmate 2006. Съпруга на известния футболист Валери Божинов. Ядосва се от лъжа, лицемерие и липса на възпитание. Страхува се от мишки и малко от летене. Надява се, чрез участието си в КЪРТИЦАТА, да опровергае някои митове или заблуди за себе си. Най-екстремното нещо, което е правила, е да се качи на влакче на ужасите. Мечтае да стане, толкова известна в Италия, колкото е мъжът й. Ако спечели КЪРТИЦАТА, ще направи близките си хора по-щастливи.

Рут Колева

Джаз певица. Живяла в Бахрейн, Тайланд и Индия. Пяла е с Боби Макферин, а гласът й покрива 5 октави. Има брат близнак и би искала да има неговите сини очи. Нетърпелива по природа, но целеустремена и не се отказва лесно. Най-големият й успех е новият й албум, а най-екстремното й преживяване – скачане от скали. Страхува се от самолетни катастрофи, газови бутилки и улични кучета. Обича да кара колело. Очаква да й се случат странни неща, влизайки в КЪРТИЦАТА. Единственото нещо, което ще й липсва, е свободата. Трите неща, които ще вземе със себе си на самотен остров са запалка, нож и тефтер.

Деян Донков

Актьор, роден във Видин. Една от най-големите звезди на Народния театър. Наричат го Дон Жуан на българското кино. Притежава таланта да се превъплащава във всякакви роли без усилие. Носител е на 4 награди Аскеер, 2 награди Икар и една Златна роза. Завършва при проф. Енчо Халачев, Снежина Танковска и Крикор Азарян. По душа е дизайнер и би отворил собствен бутик, ако има пари. Ексцентрик, прям с чувство за хумор, суетен, чувствителен, стихиен, а понякога и агресивен. Деян Донков е един от секссимволите в българския театър и кино. Има фобия от паяци, фен е на високите скорости и приятната компания. Понякога му е приятно да прави лошо впечатление. Мечтае да постави пиеса, но му липсват средства.

Емилия Иванова Цветкова – Емануела

Поп-фолк певица, родена в София. Музикалната й кариера започва през 2006. Участва в много фестивали и турнета, печели награди като Дебют на Охрид фест, трета награда за авторска македонска песен на „Пирин фолк – Сандански”, „Певица на годината” за 2008 на Фен ТВ и други. Определя себе си като директна, скандална, винаги усмихната и мъжемелачка. Щастливо омъжена за бизнесмена Никола Стоянов. Казва за себе си, че се възприема като една сексапилна жена, която е преживяла много на любовния фронт. Приятно й е да я свързват с героинята Емануела от едноименния филм. Хобито й е да прави сама своите обувки за участия. Вярва, че е благословена от Бог.

Деян Неделчев-Икебаната

От него дървесата не ги боли. Той е певец, композитор, но най-вече шоумен. Печелил е „Златният Орфей”. Ако напише книга за живота си, тя ще стане бестселър. Работил е в цех за подови настилки, продавал е харвардски програми. Пътува на стоп от Амстердам до София за 5 дни. Обича да спори за глупости. Обидчив и чувствителен. Не обича да подарява на хората нищо друго, освен себе си. Медиум е. Убеден е, че ще пробие и в чужбина. Не тръгва на път без компютър, приятел и оптимизъм. Ако е животно, би искал да е розово фламинго.

Евгения Калканджиева-Манова

Собственик на модна агенция „Визаж” и водеща на Терминал 7: Жените говорят по TV7. През 1995 получава приза „Мис България” и заема шесто място на „Мис Свят”. Правила е глупост от любов… омъжила се е. Най-голямата й мечта е синът й да стане образован, интелигентен и добър човек. Позитивна. Роден победител – обича да печели дори басове. Авантюрист – летяла е с парапланер. Обижда я недоверието. И досега една филия, намазана с лютеница, й е по-вкусна от който и да е деликатес. Ако искате да подобрите живота й, дайте й работа и раздвижете модния пазар.

Кирил Ефремов

Актьор, завършил НАТФИЗ Кръстьо Сарафов в класа на проф. Здравко Митков. Още от 15-годишна възраст се изявява в телевизионното предаване „Коктейлите на Влади”. Играл е в театър „София”, Народния театър „Иван Вазов”, театър „Българска армия”, театър „Сълза и смях” и други. Известен като Тишо Близнака от сериала „Под прикритие”. Трите неща, които могат да подобрят живота му, са сигурност, спокойствие и здрава храна. Най-екстремното нещо, което е правил, е да кара мотор с 300 км/ч. Най-голямият му успех е семейството му и раждането на сина му. Мечтае да стане голям, страхува се от лоши болести, има фобии от летене и тесни пространства. Състезателен тип е и се надява са спечели в КЪРТИЦАТА, за което разчита на шанса. Определя се като отговорен, но сприхав и темпераментен – всичко може да го ядоса. Обижда го несправедливостта и съжалява най-много за ситуацията в държавата ни. Умее да стреля с пистолет. НА САМОТЕН ОСТРОВ БИ ВЗЕЛ НОЖ, ВЪЖЕ, РИБАРСКО СТОЛЧЕ И ОГЪН.

Васил Траянов Боянов – Азис

Азис е „Кралят на поп-фолка”. Единственият български изпълнител, който има клип с над 10 милиона гледания в интернет и е декларирал годишни доходи от около 1 милион лева за миналата година. Eдинственият, който може да се събуди като Васил, на обяд да е Азис, а вечер да излезе на сцената като Азия. Разбива всички табута с два гей-брака зад гърба си. Бунтар, който харесва всичко друго, но не и правилата. Бил е кандидат-депутат, но не успява да влезе в НС. Определя се като щастливец и галеник на съдбата. Баща на момиченце. Нарича себе си „продукт от бъдещето и за бъдещето”.

Явор Янакиев – 100 Кила

Най-известният български хип-хоп изпълнител в момента. Роден във Варна. Първите си записи прави с Лора Караджова, Мишо Шамара, Криско, Ъпсурт. Издава албума „Прехода на просветения”. Непредвидим, неподправен, трудно манимулативен, с чувство за хумор. Отглежда декоративно виетнамско прасе като домашен любимец. 100 Кила се опитва да поддържа имиджа на лошо момче, признава, че е алергичен към скуката и се надява да прекара страхотно в КЪРТИЦАТА. Не съжалява за две неща в живота си – последният си албум и спасеното от него момиче на варненския бряг. Мечтае за свобода и рап.

Божидар Искренов-Гибона

Един от най-големите таланти в българския футбол за всички времена, спечелил си признанието “Радостта на народа”. Бивш футболист от ФК Левски, а сега и главен мениджър на отбора. Най-големият му успех в живота са децата и футбола. Всеотдаен и доверчив. Мрази лъжата и простотията. Мечтае децата му да са пораснали, успели и достойни хора. Ако спечели ще помогне на близки в нужда. Не се страхува от нищо, освен от жени. В КЪРТИЦАТА очаква да му се случат нови и интерсни неща, ще му липсват близките и домашните любимци.

Денис Родман

Роден в Далас, щата Тексас. Легенда на американския баскетбол. Член е на Залата на славата на баскетбола. Пет пъти шампион на НБА. Фланелката му с Номер 10 завинаги е извадена от баскетболния отбор на Детройт. От колежа до улицата, пътят му е предначертано звезден. Буен, ексцентричен, Денис Родман печели фенове и приятели в целия свят. Дипломат по душа, лошото момче на американския баскетбол, става любимец на един от последните комунистически лидери в съвременната история –севернокореецът Ким Чен Ун. Какво ще покаже в българското издание на КЪРТИЦАТА – смелост, спортен дух или плейбойски нюх.

1. Марина Певтичева – 23 г.

Икономист, работи като барман. Емоционална, приказлива и открита. Търси любовта, но трудно допуска хора до себе си. Най-лошата й черта е гордостта. Ненавижда подлостта и лицемерието.Очаква да се влюби в предаването и да спечели. Единственият й страх е от високо. Мрази да губи и ако загуби, търси реванш. Мечтае да обиколи света и да си купи кола.

2. Кристина Несторова – 28 г.

Дизайнер и стилист, най-големият й успех е кариерата на модел. Нещата, които биха подобрили живота й, са собствен бизнес, съпруг и деца. Мечтае да е успяла жена след 5 години. Страхува се от високо, самолети, паяци и болести. Очаква от шоуто да преживее нещо различно. Би победила в КЪРТИЦАТА с красота, женственост и доза лудост. Обича да рисува. На самотен остров ще вземе със себе си – крем, самобръсначка и запалка. Ако победи в КЪРТИЦАТА, ще си купи апартамент.

3. Марияна Маркова – 24 г.

Учи “Реклама” в НБУ. Позитивнна, агресивна, манипулативна. Не иска да се влюбва. Най-много средства отделя за водка, дискотеки и таксита. Нещата, които биха подобрили живота, й са ФК „Локомотив Пловдив” да стане шампион и семейството й да се върне в България. Мечтае за стабилно семейство. Стархува се от змии, буболечки, ножове и самота. Би победила в КЪРТИЦАТА с естественност и непокорен нрав. Ако спечели формата, ще отиде при майка си в Англия, ще си купи апартамент в София и ще инвестира в образоование.

4. Велислава Спирова – 25 г.

Завършила е средно музикално училище и висше образование по счетоводство и контрол. Определя себе си за малко луда, защото говори много, упорита е и първична. Не говори за секс и се страхува от мъже.Обича да пее и готви. Определя живота си за екстремен. Скача с бънджи, но не може да плува.

Почти от нищо не се страхува, освен от много големи насекоми. Според нея, риалити шоуто КЪРТИЦАТА е правено за нея.

Нещата, които биха подобрили живота й са собствен дом, работа, която харесва, и повече пари.

5. Тодор Бакалов – 31 г.

Има собствен бизнес, занимава се с търговия. Определя себе си като човек на детайла, импулсивен, почтен, романтик, стратег и малко краен. Изпитва страх от болката на несподелената любов. Най-големият му страх е да загуби скъп за него човек. Очаква в КЪРТИЦАТА да се зареди с много адреналин. Качествата, на които ще заложи, са хъс, борбеност и желание. Иска да спечели, но не и на всяка цена. Ако спечели ще помогне на близките си хора. Най-много ще му липсват приятелите по време на шоуто.

6. Миглена Каканашева – 22 г.

Учила е психология в Англия, след първата година се завръща в България и отваря магазин за дрехи. Собственичка е на модна къща, където работи като главен дизайнер. Романтична, решителна и аналитична. Иска мъжете да се борят за нея, да стане известна и да популяризира марката си.

Най-големият й страх е да не бъде изоставена. Качеството, с което би победила в КЪРТИЦАТА, е градивността. Ако спечели, ще инвестира в бизнеса си. Мечтае в България да се създадат безплатни психологически училища за деца.

7. Михаил Кирков – 32 г.

Инженер-хидрогеолог, има собствен бизнес. Впечатлява се от интелигентни и адаптивни хора. Все още не се е влюбвал, но може да се влюби във всеки момент. Определя себе си, като човек на екшъна. Най-екстремната му случка е сблъсък със северноамерикански бизон, който му откъсва десният показалец на ръката. Мечтае за щастливо семейство и независимост. Ако спечели ще обиколи Азия, Африка и Япония.

Качествата, които биха му помогнали, са предвидливост, подозрителност, предположения. Най-много в риалитито ще му липсва спокойствието.

8. Любомир Жечев – 25 г.

Завършил е журналистика в СУ, издавал е списание, работил е в няколко телевизии. Развива собствен бизнес. Определя себе си като наблюдателен, умен и досаден, комуникативен и безпардонен. Обича да говори, така преодолява напрежението. Иронизира всичко. Нещата, които биха подобрили живота му, са пари, книги и нашествие от извънземни. Не се страхува от нищо.
Ако спечели в КЪРТИЦАТА, ще разшири бизнеса си. Най-лошата му черта е, че бързо огладнява. Не е суеверен, но има любими чорапи. Мечтае да бъде велик и да бъде пример за подражание.

9. Тони Христов – 44 г.

Има собствен бизнес, който не се развива особено добре. Влюбен е, но не му пречи да влезе в шоуто. Не е фен на Николета и Азис. Мечтае да обикаля света. Най-големият му страх е от смъртта. Има фобии от тясно пространство. Не харесва невъздържаността в себе си. Моментите, с които се гордее, е времето, което е отделил при отглеждането на децата си. Ако остане на самотен остров, ще вземе със себе си нож, въдица и антибиотик. Качеството, с което би спечелил КЪРТИЦАТА, е опитът.