5 важни личности в живота на всяка жена

2
Добави коментар

От приятеля-гей до човека, на когото можеш да се обадиш в 3 сутринта, ето ги 5-те връзки, за които трябва да полагаш грижи.

5 важни личности в живота на всяка жена © Shutterstock.com

Най-добрият приятел гей

Той е страхотен слушател, разбира мъжката психика и не се отегчава от безкрайни разговори за мъже. Отгоре на това има невероятен усет за стил и е човекът, който със сигурност няма да ти спести истината за онези панталони. Необикновено изтънчен, той винаги ще ти осигурява билети за балет, ще ти помага да промениш дизайна на жилището си и ще ти бъде голяма подкрепа в избавянето от любовните дръжки. И – за разлика от другите момчета – можеш да си сигурна, че няма скрити мотиви.

Менторката

Тя е по-стара, по-мъдра и вижда в теб нещата, които сама не виждаш. Най-вероятно е няколко стъпала по-нагоре от теб в кариерата си и може да те предпази от грешките, които самата тя е допускала. Освен това е запозната с играта по-добре от теб и може да те наставлява как да стигнеш там, където искаш, по-бързо. Когато си изпълнена със съмнения в себе си, тя е тази, която ще ти напомни, че си прекрасна. И понеже я уважаваш, си склонна да й вярваш колкото на майка си.

Спасителката

Може би я познаваш откакто се помниш или е нова в живота ти, но има нещо за този човек, което предизвиква пълното ти доверие в нея. Тя е тази, на която би се обадила, ако имаш любовен проблем или се притесняваш за операцията на баща си, дори да е в 2 часа сутринта. Без значение кога или как, тя винаги е готова да те изслуша и е насреща. Тя ти е като истинска сестра, макар и от различна майка.

Сродната ти душа

Не е необходимо да те спасява в тежки моменти, нито пък да ти помага да постигаш великите си цели, но тя е човекът, с когото се разбираш на 100%. Обаждаш й се и след секунди вече сте започнали да си споделяте и да се заливате от смях. Връзката ви е толкова дълбока, че споделяте най-съкровените си тайни без капчица притеснение. Има само няколко неща, които не знаете една за друга, и се приемате такива, каквито сте, заедно със своите предимства и недостатъци. Когато сте заедно, хората усещат връзката ви и не могат да ви разберат напълно. Нито пък вие самите понякога, просто ви свързва нещо дълбоко, прекрасно и много специално.

Рок звездата

Щурото й купонясване по цяла нощ понякога плаши дори теб, но за сметка на това чрез нея преживяваш живота на една истинска рок звезда и се възхищаваш на дивия й стил и способността й да захвърля всякакви задръжки. Тя винаги е облечена според последните тенденции, има най-забавния кръг от познати и знае къде са най-веселите партита. Тайничко копираш дрехите и прическите й и понякога се забавляваш ужасно в компанията й. Е, определено това не е човекът, на когото можеш да разчиташ, ако се налага, но на кого му пука? Тя е сууупер забавна!

Етикети: забавления, навици, общуване, отношения, приятели