И те остаряха! Вижте и останалите звезди от „Малкълм“ днес

1
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

И те остаряха! Вижте и останалите звезди от „Малкълм“ днес

Ето как изглеждат Хел, Френсис, Луис и Крейг днес

Просто няма да ги познаете. След като ви показахме едни от най-големите звезди в сериала „Малкълм“ как изглеждат днес вижте какво става с останалите герои.

Ето как се промениха и останалите звезди от сериала

Екранният Френсис Кристофър Мастерсън доста успешно се реализира в киното. Той бе след звездите в „Сватбата на най-добрия ми приятел“, където си партнира с Джулия Робъртс преди години. След като завърши училище Кристофър се насочи към комедиите като цяло. И епизодично се появява в различни ситкоми.

Най-голяма трансформация сякаш е преживял Браян Кренстън. Екранният Хел бе сред звездите от сериала „На гости на третата планета“, а също и „Зайнфейл“. Днес актьорът се занимава предимно с театър, но все пак от време на време взима участие в различни продукции. Озвучаваше „Мадагаскар 3“, а също така бе и сред звездите участвали в създаването на тазгодишния носител за най-добър филм на годината „Арго“.

Джейн Кашмарек, която изигра ролята на невротичката Луис почти не се е променила. Звездата продължава да изглежда все така добре и седем години след края на сериала. Джейн се изявява в различни комедии като „Уитни“ и „Уилфред“, а също така за кратко бе част и от екипа на „Закон и ред“.

Що се отнася до екранния Крейг, то той почти не се е променил. Актьорът Дейвид Хигинс и до днес е сред най-известните звезди в различни ситкоми, а също така и участник в новата хитова поредица „Майк и Моли.

Клюки.вс препоръчва и: