Няма да ги познаете! Вижте звездите от „Малкълм“ днес (СНИМКИ)

2
Добави коментар

Звездите от хитовия ситком „Малкълм“ днес са направо неузнаваеми.  Малчуганите, които ни забавляват вече близо 7 години с щурите си хрумвания доста са се променили, видя  HotArena.net.

 

След края на сериала звездите от лентата поеха всеки по свой път.  Повечето все още се изявяват в киното като актьори, докато други избраха амплоато на режисьори и  продуценти.

 

Екранните Малкълм, Рийз и Дюи предпочетоха да се оттеглят от светлините на прожекторите.  Макар че Франки Мюниц продължава да се изявява и на малкия екран, а също и в киното.

 

Що се отнася до екранните Луис и Хел, то актьорите доста са се променили.  Джейн Кашмарек се изявява в криминалния сериал „Закон и ред“, а Браян Кренстън бе сред звездите в „Зайнфелд“ и „На гости на третата планета“, пишат от kliuki.ws

 

Колегата им Кристофър Мастерсън изглежда се е оттеглил от голямото кино.  Актьорът се е посветил на образованието си и за разлика от героя си Френсис не си пада по живота в провинцията.

 

Останалите актьори с епизодични роли в сериала.  Също се промениха. Единствено екранния Крейг си е почти същия. И напоследък успешно се изявява в хитовата поредица „Майк и Моли“. 

загрузка…