Айвън от Максимус бойс – ексклузивно

5
Добави коментар
bobyd
bobyd

Начало на статията

Айвън от Максимус бойс – ексклузивно

продължение

Всички страници

Страница 1 от 2

Специално за читателите на „Шашаво“:Не се шашкайте, когато четете клюките и интервютата на БГ- звездите. Шоубизнесът като цяло, включително бг-версията му е една забележителна матрица и много често участниците в нея се разминават в представите за собствената си значимост и реалната такава. Единственото мерило за стойността на един артист винаги е била народната любов. Така че, драги читатели, отсявайте внимателно зърното от плявата, недейте да се поддавате на медийното преекспониране на случайни телевизионни герои и когато давате любовта си на някоя звезда, бъдете сигурни, че тя си заслужава!!!

 

 

 

 

 

 

Айвън, като какъв да те представя на нашите читатели? Ти си познат най-вече като танцьор, а сега записваш песни.

Не е уместно да класифицираш един артист или като певец, или като танцьор, или само като водещ, защото определено много от хората, които са в артистичните среди могат много неща, но когато им се лепне един етикет и общественото мнение така се формира и моделира, и хората възприемат този етикет, после трудно можеш да ги убедиш, че той всъщност владее достатъчно добре и други средства за забавление. Артистът си е артист, неговата професия и работа е да забавлява. Ето мен, например, са ме определили медийте като танцьор , въпреки че аз имам 5 издадени сингъла с песни, пея доста отпреди да започна да танцувам, отпреди това пък съм и водещ, но това е медийния стериотип, който се формира въз основа на публикации и хората го възприемат. Да, аз танцувам, но мога и други неща да правя и го правя от години.

Това ли е успешният модел?

Най-успешни са артистите, които умеят да съчетаят комплексни качества в себе си. Точно за това ставаше въпрос в едно интервю, което наскоро гледах с Джон Траволта. Той е универсален – много добър певец, много добър танцьор и много добър актьор. Неслучайно „Брилянтин“ е нещо, което се запомня във времето, остава в съзнанието на хората и дори сега не минава ретро парти без тези песни.