Днес+ :: Кой е Къртицата – Азис, Николета Лозанова или 100 кила?

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Кой е Къртицата – Азис, Николета Лозанова или 100 кила?

27.03.2013 15.02

Поп фолк певецът Азис, моделът Николета Лозанова, актьорът Деян Донков, тв водещата Жени Калканджиева и още много други известни личности се включват в ново тв риалити предаване по ТВ7 „Къртицата“, което стартира на 26 март.

В него участие взимат звезди, обикновени хора, интересни пейзажи, предизвикателства, странни съдби и отношения, емоции и много екшън.

Мащабите на проекта са наистина големи – бюджет, участници, водещи чуждестранни консултанти и парична награда от четвърт милион (250 хил. лева).

Освен това, „Къртицата“ е първото интерактивно предаване в България, в което зрителите ще могат да бъдат преки участници-детективи.

Какво и кой е Къртицата? Къртицата е саботьор и е един от групата. Tой има интерес да запази анонимността си, а групата – да го разконспирира, колкото се може по-рано. И залогът е четвърт милион! На старта на шоуто един от групата ще разбере, че има специална тайна мисия – да саботира останалите. Никой друг няма да знае кой е този човек, което ще превърне ежедневието на участниците в дебнене и пазене на гърба.

Кои са участниците: Участниците в “Къртицата” са интересна комбинация от звезди и обикновени хора, които винаги са мечтали да се докоснат до своите идоли. Заедно те ще преживеят едно приключение в продължение на 3 месеца.

Тяхната задача е да се справят с различни физически и психологически предизвикателства и от успеха на тези изпитания ще зависи развитието на действие и живота им в Базата.

Сред звездите участници са: Денис Родман, рапърът 100 кила, Азис, Николета Лозанова, Рут Колева, Емануела, Кирил Ефремов, Божидар Искренов – Гибона, Деян Донков, Жени Калканджиева, Деян Неделчев – Икебаната

Обикновените хора са: Марина Певтичева, Кристина Несторова, Марияна Маркова, Велислава Спирова, Тодор Бахаров, Миглена Каканашева, Михаил Кирков, Любомир Жечев, Тони Христов.

Къде ще живеят всички те?На екзотично място звездите и техните фенове ще изживеят незабравими моменти и ще разберат много неща един за друг. А през цялото време, заедно ще търсят Къртицата, който може да се окаже всеки един от тях. Как точно ще изглежда базата им – ще зависи от самите тях.

Наградата е?

Паричната награда за победителя в шоуто е четвърт милион (250 000 лв.), а всяка седмица зрителите ще могат да печелят по 5 000 лв., ако следят развръзката и действията на Къртицата. /vesti.bg

Днес+