Ваканционна къща Вила Галияна (България Симитли) – Booking.com Booking.com наръчник за отзиви от гости

1
Добави коментар
vilagaliana
vilagaliana

Booking.com наръчник за отзиви от гости

Само гости с реален престой чрез Booking.com могат да пишат отзиви за съответното място за настаняване. Това означава, че тези оценките са реални. Само реалните гости знаят подробности за тишината в стаите, качеството на храната и обслужването от персонала.

Споделете вашия опит – положителен и отрицателен. Моля, следвайте нашите указания.

Съвети за вашите отзиви

Разкажете ни подробности. Хората обичат да знаят детайли. Работи ли климатика? Удобни ли са възглавниците? Ние обичаме дълги коментари, можете да напишете до 50 думи.

Бъдете откровени. Споделете честното мнението си. Ние никога не премахваме отрицателните коментари.

Бъдете конкретни. Най-добрите коментари предоставят конструктивна информация, която помага на други пътници да направят по-добър избор.

Ние ще премахнем коментари, съдържащи следното:

Нежелателен език. Това включва обиди, дисриминационни коментари, псувни и цинизми.

Лична информация. За да запазим личните ви данни ние не показваме на сайта отзиви, включващи имейл, адрес, телефон.

Поверителна информация.. Ние не публикуваме отзиви, съдържащи информация, която може да има евентуални правни последици. При подобни случаи вие трябва да се свържете с отдела за Обслужване на клиенти.

Информация, нямаща нищо общо с престоя. Това се отнася за различни рекламни кампании или политически препратки.

В някои редки случаи не можем да публикуваме нито отзива, нито оценката за мястото за настаняване.

Когато липсва основна информация. Някои от въпросите са задължителни, и ако нямат отговори, то ние не можем да публикуваме отзива.

Нямате реален престой. Във всеки случай ние ще потърсим потвърждение за това, че всъщност не сте имали престой както от вас, така и от мястото за настаняване.

Направили сте грешка. Ако сте написали отзив за различно място за настаняване от това, което сте резервирали, кажете ни. Ние ще поправим вашата грешка.

Отзивът не е реален. Ако има индикация, че отзивът е нереален или измамен, то ще му бъде обърнато специални внимание по време на обработката