В гардероба на: Андреа видяна 8442 коментари 11

2
Добави коментар
fruitcristal
fruitcristal

Поп-фолк певицата Андреа е сред страстните почитателки на италианската марка Dolce & Gabanna.

Една от последните нейни придобивки е рокля с интересен принт от актуалната колекция на марката. Звездата се появи с нея в предаването „Преди обед“ и побърза да качи снимки с нея в своя Facebook профил.

Певицата сподели, че обожава да се променя и има нужда почти всеки месец да сменя цвета на косата си. Последната й мечта е да стане с яркочервена коса, а метаморфозата най-вероятно ще се случи в някой от следващите й клипове.

В средата на месец март Андреа засне и последното си видео към парчето „Лош герой“. Единственото, което изпълнителката разкри за проекта е, че има препратки към американския стил клипове. Андреа сподели още, че според нея всеки, рано или късно в живота си, играе ролята на добрия и лошия герой, а въпросът е на кого от двамата ще даде да изиграе главната роля.

От скоро певицата е дизайнер на облекла, чиито модели сама е измислила. Те са насочени към дамите, които харесват личния й стил. „Създаването на моя лична линия тоалети, които са родени в главата ми и са създадени с моя помощ, не е нищо ново в моята кариера, просто до сега не сме го обявявали по този начин. Хората постоянно имат желанието да имат като моята рокля, особено на абитуринтски балове и си казах защо ли пък това да не се случи.“ – сподели тя.

Допада ли ви конкретната визия на Андреа и цялостният й стил, очакваме да разберем от коментарите ви.