Ето колко е качила бременната Ким Кардашиян

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Ето колко е качила бременната Ким Кардашиян

Риалити звездата разкри колко точно килограма е качила на този етап от бременността си

Много често Ким Кардашиян намира място в женските издания и жълтите таблоиди с пищните си форми и някой друг килограм в повече. Откакто стана ясно, че риалити звездата и рапърът Кание Уест очакват първата си рожба, отношението към килограмите и формите на Ким не се смекчи по никакъв начин.
Кардашиян се храни здравословно и ходи редовно на тренировки, за да не напълнее драстично, а килограмите, които неизбежно трупа, тя крие в много внимателно избрани тоалети.
Ето че Ким Кардашиян реши да сложи най-накрая край на спекулациите с теглото й. Беше писано, че тя вече тежи 90 килограма и че дори прилича на кит. Това обаче не е вярно.
Високата 1,57см пищна брюнетка е бременна в петия месец и е качила 9 килограма, призна си самата тя в телевизионното предаване Live!.
Тя направи сравнение на собствената си бременност с тази на сестра си Кортни: „Наддала съм 9 кг. По това време Кортни беше качила цели 13 кг. Сигурно ще напълнея с 30 кг., само ми дайте няколко месеца“, цитират малката шега на Ким от iwoman.bg.

Но много хора не й вярват – само 9 килограма?! Вижте я как изглежда!

Бременните сестри Кардашиян

Ким Кардашиян дори вече е накупила първите дрешки за бебето си, които са предимно в бяло и черно, и тя упорито крие пола на наследника си.

Вярвате ли, че тя е качила само 9 килограма?!

А що се отнася до килограмите и бременния й корем, който не спира да расте, тя разкри: „Мисля, че е наистина сладко, че коремчето ми расте. Много е вълнуващо за мъжете да гледат как тялото ни се променя. Кание обича това и го приема с ентусиазъм, помага ми да се чувствам привлекателна и да го приема.“
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: