На коя й отива повече: Ким Кардашиян или Дженифър Хъдсън? видяна 5773 коментари 15

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Сигурни сме, че всяка една от вас притежава поне една пола или рокля тип молив в гардероба си. Полите тип молив подчертават прекрасното женско тяло и правят всяка дама да изглежда по-висока и сексапилна.

Тези поли отразяват самоувереността и женствеността на една жена и освен това дават възможност развихрят въображението си, съчетавайки я по най-разнообразни начини.

Елегантната класика на правата пола, разбира се е на мода през всеки един сезон и по всяко време на денонощието.

Една най-красивите и коментирани звезди е известна със сексапилната си фигура, която демонстрира при всяка възможност.

Риалити звездата Ким Кардашиян се бе спряла на златиста пола тип полив на Donna Karan за разходка с приятели. Ким отново привлече всички погледи към себе си.

Трябва да си признаем, че цялостната й визия ни допадна много, особено съчетанието на полата с ефирен маслено зелен топ и златисти обувки на висок ток. Имайки предвид, че бременното й коремче по това време все още не се бе показало…

32-годишната приятелка на Кание Уест, която се очаква да роди първата си рожба през юли, изглеждаше страхотно с права коса и няколко златни гривни. Самоуверената подохка и подчертаната й фигура са нейната запазена марка.

Лъскавите и металните цветове са особено актуални през последните няколко сезона, а златното е абсолютен хит! Златните дрехи са страхотни за някой специален повод.

Певицата и актриса Дженифър Хъдсън бе подбрала абсолютно същата пола от еластична материя и висока талия за 50-та годишнина на Weight Watchers преди броени дни.

 

 

Чаровната звезда я бе съчетала с черна тениска по нея и боти на Christian Louboutin, модел „Diptic“.

 

Ако и вие искате да сте в центъра на вниманието заложете на дрехи в златисти цветове: лъскаво златно, медно-златно, старо злато, сребристо-златисто и др. Със сигурност ще се почувствате като кралица. С подобна рокля няма как да не ви забележат!

Гласувайте за вашата фаворитка по-долу в анкетата!

Ето я и полата на Donna Karan: