Ето това е лукс! Вижте дома на Шер! (Снимки)

1
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

Ето това е лукс! Вижте дома на Шер! (Снимки)

Възможно ли е някой да може да си позволи дом за 45 милиона долара?

Да, ако е суперзвезда и се казва Шер!

Шестдесет и шест годишната певица притежава обширно имение в Малибу. Шер изгради в него къща в ренесансов стил още през 1992 г. Една от основните роли на имението е да приюти колекцията на певицата от английски готически антики. А тя самата неведнъж споделя, че то е нейната крепост и убежище.

Домът на Шер смайва

Огромна главна къща, тенис корт, голям плувен басейн и разкошна къща за гости — всичко това е разположено върху близо 1,7 акра земя с изглед към Тихия океан. Триетажната къща с площ 13 000 квадрата е една феерия от океанска екзотика, съчетана с красиви антики и много простор. Имението разполага със седем спални, девет бани, кино зала, фитнес зала и много веранди.

След първоначално намерение да продаде имота през 2008 год. Шер се отказа и нае Мартин Лорънс Булард да направи пълно преобразяване на интериорния дизайн, пише „Дейли Мейл“.  По повод проекта Лорънс Булард сподели тогава: „Шер се увлича от източната култура — мебели в марокански и сирийски стил, китайски ценности от 17-ти и 18-ти век. Тя иска в имението да витае атмосфера Дзен, но примесена с малко от нейната жизненост.“, казва той.

Резултатите са на лице и вече близо 20 години певицата се ширеше в този лукс. Изненадващо тази година Шер предложи отново имението си на пазара. Според последните новини мегазвездата смята да се премести в Лондон, докато си намери нов дом в Лос Анджелис.

Клюки.вс препоръчва и: