Странна личност в охраната на Барак Обама шокира света (видео)

1
Добави коментар
Fenris
Fenris

Това видео е качено в мрежата на 19 март и вече е гледано от над 3 милиона човека. В него се твърди и се показва, че същество от извънземен произход е в охраната на американския президент Барак Обама.

Белият дом отрича за наличие на извънземен в състава на своята охрана, уверявайки, че не може да си позволи такъв разкош.

„Аз не мога да потвърдя предположенията, направени в това видео. Обратното – уверявам ви, че ако се беше появила програма по охрана на президента с участие на извънземни или роботи, тя незабавно щеше да бъде сведена до минимум или забранена”, заяви прес секретарят на Съвета по национална безопасност на САЩ Кейтлин Хейдън.

Шокиращото видео е било заснето на 4 март 2013 г. по време на изявление на Обама пред Американско-Израелския комитет по обществените връзки .

Коментарите под видеото са както винаги доста разнопосочни. Едни съзират в наистина странното лице на видеото нечовек, други Сатаната и цитирайки пасажи от Библията призовават хората да се молят на Исус Христос, за да се спасят.

Други с чувство на хумор казват, че някои хора разполагат наистина с прекалено много свободно време.

А вие вижте краткото видео и си направете сами изводите.

Това видео ден след появата му беше свалено от мрежата. Но някой се е погрижил то отново да бъде качено в ютюб и към настоящия момент (12 април 2013 г. ) е гледано от над 1,4 милиона човека.

(Visited 78 times, 1 visits today)