Изработка на Лендинг пейдж

22
Добави коментар
zabat
zabat

Два пъти повече продажби само с една уеб страница…

Какво е Лендинг пейдж …

Landing Page e целева (промоционална) страница, която може да включите като самостоятелна уеб страница в съществуващ Ваш домейн. Благодарение на нея е постижимо класирането на позициите на сайта Ви в интернет търсачките. Целевата страница е Вашата успешна интернет кампания. Тя ще представи на потенциалните Ви клиенти точно това, което рекламирате и промотирате, насочвайки вниманието им към конкретно действие – закупуване, обаждане или регистрация.

Сърфиращите в мрежата попадат на Вашата страница, след клик върху даден линк или някаква реклама. Ако рекламирате с банер, статия или текстова връзка, използвайки препратка именно към тази страница – потенциалните Ви клиенти ще попаднат на нея. От друга страна, тя е изградена така, че да ги накара да предприемат непосредствено действие. Публикуването ѝ в социалните мрежи е силен маркетингов метод за привличане на масова аудитория. Независимо, дали е платена реклама в Google Adwords или оптимизирана по точните ключови думи – Лендинг страницата продава директно!

Какво съдържа Landing Page:

Информация и цена за предлаганият продукт или услуга.
YouTube видео.
Форма за онлайн заявка.
Контакти – телефон, е-мейл за директна връзка.
Референции от доволни клиенти.
Call to Action бутон – подкана за действие.
Бутони за споделяне в G+, Facebook и Twitter.

Изработка на лендинг страници

Етапи на изработка

Подготовка на дизайна за уеб, съобразен с Вашите изисквания;

Сглобяване – HTML5 и CSS3;

On Page SEO оптимизация;

Социални страници;

Онлайн поддръжка.

Доволни клиенти

Разчитаме на Петя за дизайн на редица проекти. Поверихме ѝ също изграждането на лендинг страници за различните ни услуги. И не сбъркахме. Освен дизайна, тя написа и кода. Препоръчваме работата с Петя – изпълнява поетите ангажименти с нужния хъс и енергия. Ние ще продължим да работим с нея.

Пламен Нанков, управител на Пест Кеър

Най-искрено препоръчвам професионалните услуги на Петя. По време на съвместните ни проекти, изградихме много добри отношения. Предоставяйки ни ефективни модели за рекламни стратегии в Интернет, както и препоръки за повишаването на нашите онлайн продажби, Петя заслужи нашето доверие и симпатии.

Обувки Престиж – Интернет магазин