Гришо: Искам да играя на двойки с Моника Белучи

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Моника Белучи
Сн.: EPA/БГНЕС

Григор Димитров и партньорът му на двойки Фредерик Нилсен дадоха шеговито интервю в социалната мрежа Туитър от Маями. Първият въпрос от интервюто бе с кого бихте играли на смесени двойки. И Григор разочарова световните медии, които постоянно го свързват с Мария Шарапова, като игриво изстреля: Моника Белучи.

Италианската актриса десетки пъти е оглавявала различни класации за най-сексапилна жена на планетата. Белучи е страстна тенис фенка и всяка година е на трибуните на „Мастърс“ турнира в Рим.

Нилсен също избра актриса за партньорка – южноафриканската красавица Чарлиз Терон. От бонбоните Sugarpova на Мария Шарапова нашият най-много харесва Quirky. В последния си отговор Димитров определи като най-силен мача си с Николай Давиденко в Ротердам през февруари (7:5, 6:3).

По повод футболния мач между България и Дания двамата си размениха футболи закачки, информира ТопСпорт.

„Предстои голям ден. България гостува на Дания за футбол. Надявам се Григор да не е много тъжен след мача“, написа в туитър Фредерик Нилсен.

След равенството 1:1 в световната квалификация във вторник обаче Фреди сподели: „Направо съм отвратен, не можахме да бием българите.“

Димитров и Нилсен играят днес около 20 часа срещу Томи Хаас (Гер) и Ксавие Малис (Бел) в 1/4-финал на турнира от сериите „Мастърс“ в Маями, а победителите ги чака полската двойка Мариуш Фирстенберг и Марчин Матковски.