Премахване на балатум

1
Добави коментар
traiki333
traiki333

Едва ли има човек, който да не знае какво, е балатум и какво, е неговото предназначение. Съвременните балатуми са изключително красиви и функционални, сравнение с предшествениците си. Дори Вие да не сте разполагали с такъв, съм сигурен, че в къщата на родителите Ви, е имало от това чудо на социализма. На времето не всички са имали възможност да обзаведат домовете си с дървен под и за целта са прибягвали до използването на балатума, който, е бил изключително достъпен и същевременно, е имал дълъг живот на употреба. Под дълъг живот, имам предвид наистина дълъг – един балатум от това време можеше съвсем спокойно да се използва 20-30 години, без да се скъса или повреди.

Дори съм сигурен, че в момента все още се използва от някои хора от по-старото поколение. В това няма нищо лошо, но ако сте собственик на такъв и искате да го смените с нещо по-съвременно и модерно, то ще срещнете много трудности с премахването му. Не си мислете, че това, е като свалянето на тапети. На времето балатумите са се залепяли към пода със свръхмощно лепило, което, е до такава степен се сраства с него, че, е почти невъзможно да се отстрани. Разбира се, за работниците от КЪРТИ БГ няма нищо невъзможно в тази сфера и биха се справили с всяка задача, която им поставите.

Препоръчително, е да се обърнете към услугите на професионалисти, които да се заемат с премахването на балатума, тъй като по време на работа се изпаряват много отровни газове, които биха навредили сериозно на здравето Ви. Освен това с наемането на фирма, която да се погрижи за балатума, Вие си спестявате супер много време и усилия не само от работата по премахването му, а и след това. След демонтажа на балатума, е възможно да се образуват изключително много строителни отпадъци, които трябва да бъдат почистени и изхвърлени на определените за целта места, за които обаче ще се погрижат работниците, а не Вие.