Балсам с кератин за трайно изглаждане Liss Lover Balsam – EKS[206864]

1
Добави коментар
andrea_iv
andrea_iv

Балсам с кератин за трайно изглаждане Liss Lover Balsam – EKS

Иновативна система с аминокиселини и хидролизиран кератин за трайно изглаждане на къдрава или вълниста коса с трайно премахване на чупливостта с резултати, които траят до 100 дни от третирането. Косата е гладка и мека, естествена, структурирана така, че да подхожда на вашия стил.

Liss Lover Balm – Балсам с кисела среда и високо съдържание на кератин. Удължава ефекта на изглаждане/изправяне напред във времето. Концентрацията на хидролизиран кератин добавя плътност. Ползвайте винаги в комбинация с шампоан Liss Lover за перфектно преструктуриране на косъма, което ще усетите веднага.

Съдържа ново поколение полимери, които защитават косата от високите температури при използването на сешоар или преса. Образува водоустойчив филм за предпазване, плътност и сила. Препоръчва се ползване преди изправяне с четка и сешоар, както и за удължаване на ефекта на трайно изправяне на косата.

Защо хидролизиран кератин? – Кератинът е протеин. Той е основния градивен елемент на косата. Увреждането на кутикулата на косъма може да доведе до загуба на кератин. Това води до начупване на косъма. Продуктите съдържащи кератин за коса могат да попълнят липсите в кутикулата.

В лабораториите на Intercosmo използвайки процеса на взаимодействие на веществата с водата (хидролиза) образуват съединения чрез които извличат кератин от перата на птици и от вълната на овцете. Това е обратим химичен процес, при който молекулите на разтвореното вещество встъпват във взаимодействие с диполите на водата. При този нежен, да го наречем, начин на обработка се запазват аминокиселините в кератина.

Защо аминокиселини? – Красотата на косата се нуждае от много протеини. Това се дължи на факта, че косъмът е съставен предимно от тях. От своя страна пък протеините са съставени от аминокиселини. Ако добавите повече аминокиселини и протеини към храната си, това ще е от полза и ще подобри растежа на косата. Многото аминокиселини в кръвта помагат за по-бързото изграждане на протеини, което подпомага растежа на косъма.

Една от най-бързо растящите клетки в човешкото тяло е фоликула на косъма. Ако до него достигат достатъчно аминокиселини, косата става здрава и красива.

За домашна употреба. Дерматологично тестван.

Начин на употреба: Нанесете на мокри коси след шампоан Liss Lover. Разнесете по дължините за 2-3 минути и изплакнете обилно с вода. Преди изсушаване се препоръчва Liss Lover Serum за още по-добър и траен ефект.

Опаковка от 250 мл. Производител: Intercosmo, Италия