За първи път! Вижте дома на Къванч Татлату

5
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

За първи път! Вижте дома на Къванч Татлату

Ето къде живее звездата от „Забранения плод“ Къванч Татлату

Един от най-известните турски актьори и модели Къванч Татлату се шири в просторно имение в Истанбул. Актьорът, който се прочу в цяла Европа с ролята си в „Забранения плод“ продължава да се радва на огромна популярност, години след края на лентата. Любопитните фенове на звездата следят всяка негова стъпка. А личния му живот е грижливо запечатван от обективите на папараците.

Къванч се шири в просторно имение в Истанбул

Една от най-големите загадки бе как изглежда домът на Къванч Татлату. Актьорът, който е родом от Адана се шири в просторна къща в Истанбул. Арабски медии твърдят, че за имението турския Брад Пит се е охарчил с близо 1 000 000 долара. Самият актьор обаче избягва да коментира този въпрос.

Къщата е любима мишена на папараците

Просторното имение е модерно, светло и удобно. В същото време носи духа и на традициите. Актьорът обожава просторния си дом, но рядко се задържа в него.

Семейството на актьора живее доста по-скромно от него

Съвсем различно изглежда семейния му дом в Адана, откъдето Къванч Татлату има доста повече снимки. Светлият дом на артиста е просторен, но доста семпъл в сравнение с луксозното имение, в което доскоро се ширеше с годеницата си Азра Акън. Актьорът не крие, че има възможности да осигури родителите си доста по-добре. Самите те обаче пазят твърде много и скъпи спомени от стария си дом, за да го напуснат.

Клюки.вс препоръчва и: