Детска работилница „Пеперуди, птици и цветя” във Вълшебната къща на Ема

1
Добави коментар
kidsarts.bg
kidsarts.bg

„Вълшебната къща на Ема” Ви кани на детска работилница „Пеперуди, птици и цветя”, която е част от проекта на галерия TATE Modern “The Unilever Series: turbinegeneration“. Програмата се провежда под патронажа на ЮНЕСКО и свързва заедно училища, колежи, културни организации, галерии и артисти от цял свят, за да изследват чрез езика на изкуството културните си различия и виждания, като показват и обменят работата си онлайн.
„Вълшебната къща на Ема” продължава за втора година да реализира арт проекти съвместно с Baylis Court nursery school, Berkshire, Англия.
По време на работилницата, малките творци ще направят пеперуди, цветя и птици, които са характерни за пролетта, като използват дизайнерски хартии, мъниста, брокат, панделки и филц. След това пеперудите, птиците и цветята ще отпътуват към децата в Англия, които ги поставят върху направеното от тях дърво от папие-маше.
Проекта ще продължи, като идеята е децата да направят и да изпратят различни обекти, с които се характеризират четирите сезона, и които съдържат специфичен Български елемент.

Работилницата ще се проведе в Неделя, 31.03.2013г. от 17:00 до 18:00ч.
Адрес: жк. „Разсадника”, бл.30, вх. Г (партер)
Преподавател: Невена Виденова
За въпроси и записване: [email protected] и Тел: 0887 76 46 49