Красавица! Наследницата на Алек Болдуин подлуди мрежата (Снимки)

1
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

Красавица! Наследницата на Алек Болдуин подлуди мрежата (Снимки)

Щерката на Ким Бейсинджър засенчи и майка си по красота

Тя е една от най-красивите звездни наследници. Дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър Ирландия предизвика фурор в мрежата. Младата красавица е един от най-известните американски модели и се кани да превземе световната модна сцена, а и сърцата на милиони мъже по света.

Ирландия Болдуин предизвика фурор в мрежата

Щерката на Алек Болдуин буквално подлуди медиите отвъд океана. А феновете й в социалната мрежа се увеличават всеки ден със светлинна скорост.

Причината тийн звездата да става все по-популярна не са известните й родители. Ирландия е невероятно красива и все по-често привлича вниманието на таблоидите. Чаровницата не пропуска да сподели и свои атрактивни снимки в Туитър. Които разкриват зашеметяващата й фигура.

Щерката на Ким тотално я отнесе

Феновете на Ким коментират, че дъщеря й тотално я е задминала по хубост. През 80-те и 90-те години на миналия век актрисата бе обявена за една от най-красивите жени в света. Дъщеря й Ирландия обаче има всички качества да я измести. И едва на 17 вече може да се похвали, че е един от най-известните и желани американски модели, пише „Дейли Мейл“.

В последно време пресата в САЩ все повече й обръща внимание, а модните критици й вещаят шеметна кариера. Самата красавица не изглежда особено впечатлена от целия шум около себе си. Нито от възхитените погледи, които я следват навсякъде, където се появи.

Клюки.вс препоръчва и: