групово пазаруване- 50% отстъпка за 100мин. DVD лов и риболов част2 от Парти Нет София! – gepi.bg

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

ВИЖТЕ ТЪНКОСТИТЕ НА ЛОВА ДОКАТО СЕДИТЕ УДОБНО ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА!

Няма значение, че времето е студено пак можете да се насладите на любимото си хоби с DVD от Парти Нет.Лов и риболов част 2 е 100 минутен озвучен на български филм с, който ще Ви отведем на лов за фазани,пъдпъдъци,зайци,лисици,диви гъски,елени и диви свине.Във филма ще видите майстори на точния мерник,ще научите някой хитрости,за да може да се приберете в къщи с пълни ръце след поредния лов.

Офертата включва:

 

1бр. DVD Лов и Риболов част2 100мин.

Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен

Информация за Парти Нет

„Парти Нет“ ООД е създадена през 2004 година с цел лицензираното разпространение на балканска музика в България, както и продуцирането на български изпълнители от всички жанрове. През годините в каталога на фирмата са издадени такива звезди като Цеца, Мирослав Илич, Драгана Миркович, Шабан Шаулич, Кеба, Синан Сакич, Неделко Баич – Бая, Тозовац, Осман Хаджич, ансамбъл „Южни ветар“, Бобан Здравкович и много, много други. Издадените от компанията албуми са над 70 и обхващат много и различни жанрове. Гордост в българския каталог на фирмата е уникалната вокална формация „Бански старчета“. Също така „Парти Нет“ ООД е притежател и разпространител на правата на последните хитове на ДесиСлава, както и рок-група „Епизод“.