Спечелете дигитана рамка Sweex – за най-хубавите ви снимки

1
Добави коментар
pgp

Имате ли място в компютъра си за най-хубавите снимки, които някога сте правили? Сега вече можете да ги гледате винаги, когато поискате. Трябва само да ги качите в дигиталната рамка Sweex, която сме подготвили за награда през тази седмица. 

С размери 7 инча по диагонал (почти 18 см), тази дигитална рамка не само ще е удобно място за съхранение на любимите Ви снимки, но и ще можете да програмирате и подреждате тяхното появяване на дисплея. Освен това ще разполагате с удобно дистанционно управление, за да прехвърляте от разстояние най-хубавите изображения, които искате да си припомните.  

Рамката има удобна поставка за маса и вътрешна памет за над 20 снимки (в зависимост от размера). Но ако имате снимки върху USB или карта с памет, това не е никакъв проблем – рамката е напълно съвместима и с двете устройства. 

Освен това можете да избирате по какъв начин да се сменят изображенията – така напълно контролирате целия процес и до най-малкия детайл. 

За да станете горд притежател на тази чудесна рамка Ви трябват две неща: първо, да кликнете върху бутона „Участвам“ по-долу, и второ – да имате късмет. 

Можете да подпомогнете късмета си, като започнете да каните приятели и познати през уникалния си линк (ще го откриете в профила си след регистрация). За всеки човек, който посети LuckyStar.bg през Вашия линк и се регистрира или влезе в профила си, получавате по един допълнителен шанс. 

Стискаме Ви палци и желаем от сърце късмет!

Краен срок за участие: 31 Март 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.