Най-ефрината риза за пролетта видяна 4433 коментари 2

2
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Ризата е една от най-практичните и удобни дрехи в далечното минало и до днес. Тя е част от гардероба на всяка жена и изборът на модни блузи и ризи е първа необходимост.

Гардероба на съвременната жена може да се счита за правилно подбран, ако в него може да се открият достатъчно дрехи, които може да се съчетаят за ежедневие и за по-специални случаи.

Спирайки се всеки ден на различна дреха и по-точно риза или блуза, ще постигнете оригинален тоалет, който може по много разнообразни начини да комбинирате с аксесоари.

Разгледайте снимките, които сме подбрали за вас ето ТУК и се престрашете да добавите доза елегантност към вашата визия през топлите дни.

Бялата риза си остава класика и ни е трудно да повярваме, че все още има жени, които не искат да я носят. Тя се комбинира както с дънки за дневни разходки така и с официална пола или панталон за офиса.

 

Безпогрешен избор са ефирните ризи от лека, дори прозрачна материя, които могат да се комбинират с вскякакви дрехи и аксесоари.

Ризите в по-дългите си вариации можете да комбинирате с клин или широки дънки и гуменки и пак ще изглеждате страхотно!

Особенно актуални за сезон пролет-лято са ризите в пясъчни цветове от бежовото и бялото през каки до кафявото във всичките си нюанси.

Задължително се снабдете с поне една ефирна риза, защото това е дрехата, с която ще сте модерни и едновременно с това ще ви е удобно и прохладно през горещите месеци!