Кристин Ченоует хапна благотворително морски таралеж

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Актрисата Кристин Ченоует спечели 1000 долара за благотворителното си дружество за защита на животните, приемайки дръзкото предизвикателство на Джей Лено да похапне морски таралеж, съобщи HP, цитиран от БТА. 

Звездата от сериала „Клуб „Веселие“ разказвала за любовта си към храната във „Вечерното шоу“ на Лено и споделила с водещия, че единственото нещо, което е отказвала да опита, е суши.

„Мразя суши. Изглежда като нещо, увито в пластмаса. Не мога да ям риба. Не понасям миризмата, вкуса, консистенцията. Бих се прежалила само ако направите дарение за дружеството ми „Maddie’s

Corner“, заявила Ченоует. 

Тогава Джей Лено поднесъл на дребната красавица чиния с бодливи създания и чек за 500 долара на името на организацията й, полагаща грижи за спасени бездомни кучета и котки. Офертата изтръгнала писък на ужас от Кристин Ченоует. 

Въпреки отвращението 44-годишната актриса сложила голяма хапка в устата си, сдържайки поривите си да я върне. „Има вкус на фекалии. Кой би платил за подобно нещо? Това е отвратително. Благодаря и ценя щедростта, но никога вече няма да се обзалагам с вас“, поделила тя.

Впечатлен от смелостта на Кристин Ченоует, Джей Лено удвоил дарението.