Днес+ :: Капка Георгиева: Волен си плаща, за да го канят в телевизии

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Капка Георгиева: Волен си плаща, за да го канят в телевизии

30.03.2013 15.08

Волен Сидеров плаща на медиите да го канят в предаванията си. Затова и аз приемам, че от предаването, в което танцувах, спечелих. Защото преди журналистите ме питаха къде съм се изгубила и дали не съм отишла в манастир. Сега има внимание, за което иначе трябва да се дават пари. Това обяви в предаването „На Светло“ по Нова телевизия Капка Георгиева.

“Щом сме стигнали до там да се палят хора, значи сме стигнали дъното. Сега не се прави политика, а пародия. Да чупиш дръжката в Министерски съвет, когато си поканен на официален разговор с премиера, е пародия. Политиката трябва да цели дори и най-големите врагове да се разберат в името на благото на хората”, обяви Георгиева.

Тя смята, че Волен Сидеров се е превърнал в неин враг, защото е забравил за какво е бил избран в парламента, защото е бил човек от народа, селското момче обичливо, Оливър Туист, глас на хората.

”Но “Атака” се превърна в една групичка, която се чудеше откъде да открадне, каза Георгиева. – Ако се проверят отсъствията на атакистите, ще се види, че са отличници по отсъствия. Ахмед Доган и Волен Сидеров в момента взаимно си имат полза.” /blitz.bg

Днес+