Дамски гривни със сърце

1
Добави коментар
famozni
famozni

– Тип – дамски гривни със сърце

– Цвят – черен – вижте снимките

– Дължина на гривните – 25 см

– Материал – акрилни мъниста

– Метално сърце

– Размер – еластична

Дамски гривни със сърце

Бижутерия Бижузоун е мястото където вие можете да откриете разнообразие от гривни, колиета, пръстени и обеци на страхотни цени и с перфектно качество. Ние се опитваме чрез коректно отношение и качествени артикули да ви помогнем в стремежа ви да бъдете атрактивни, модерни и стилни.

Представяме ви новите ни дамски гривни със сърце. Гривните са изключително елегантни и биха отивали на всяка дама. Гривните са в черен цвят. Те представлявт низ от мъниста, като една гривна е доста обемна. Всяка една от тези гривни съдържа няколко отделни гривни. Материалът от който те са направени са акрилни мъниста. От снимките можете да придобиете по-добра представа за тези уникални дамски гривни. Те са еластични и не е нужно да избирате размер. Гривните имат уникална висулка тип сърце. Висулката също е черна, изключително блестяща и се вписва идеално в цялостната концепция на тези бижута. Дължината на гривните е 25 см, но както вече споменахме те се разтягат и не е нужно да се притеснявате дали ще ви станат.

Тези уникални дамски гривни със сърца са подходящи за всекидневно носене, като те разчупват всяка визия. Можете да съчетаете гривните със стилна черна рокля и така да блеснете на официално събитие или просто на вечеря или в дискотеката. Тези дамски гривни могат да бъдат носени с еднакъв успех както на работното място, така и в университета или училище.

Ако се възползвате от нашите страхотни подаръчни кутии, вие ще превърнете тези уникални дамски гривни в стилен подарък за ваша близка приятелка или любимата ви. Нашата бижутерия за стилни бижута предлага също и страхотни промоционални кодове за отстъпки. С тях вие ще можете да се възползвате от отстъпка от цената ,а защо не да се сдобиете с безплатна доставка. Търсете нашите кодове във фейсбук страницата на бижутерия Бижузоун.