На коя й отива повече: Ванеса Паради или Радина Кърджилова? видяна 6368 коментари 9

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Ванеса Паради е лице на колекция H&M Conscious пролет-лято 2013, която е налична по магазините в България от 28 март.

Бившата половинка на Джони Деп беше избрана да популяризира новата екологично чиста колекция на шведския бранд. Колекцията е изпълнена с пролетен оптимизъм и романтичен стил – дълги и къси рокли и гащеризони; тропически и флорални мотиви; красиви аксесоари. Материалите, от които са изработени всички дрехи и аксесоари са органичен памук, рециклиран полиестер и Тенсел.

Самата Ванеса споделя: „Харесва ми да съм част от концепция като тази на колекцията Conscious на H&M. Винтидж дрехите заемат голяма част от гардероба ми. Харесвам този стил и факта, че е добър за природата.”

Любопитен е фактът, че едновременно с колекцията беше представена и инициативата Conscious за събиране на дрехи в магазините на H&M. Клиентите могат да носят в магазините на бранда ненужните си дрехи, независимо от марката им, като всеки клиент може да носи най-много по две торби на ден. В замяна на това той ще получи 15% отстъпка на продукт по избор при следваща покупка.

Актрисата Радина Кърджилова позира с рокля от колекцията за априлския брой на сп. ELLE и затова решихме да изправим двете дами една срещу друга в модна битка. Както вероятно си спомняте, изданието бе обвинено от родните медии, че с помощта на Фотошоп е изменило доста външността на Радина.  Подробности можете да разберете тук.

Роклята, с която са Ванеса и Радина е на стойност 34,90 лв. и може да бъде закупена от всеки магазин на H&M в страната.

Още снимки от фотосесията можете да видите в нашата Галерия