Samsung Galaxy S IV mini може да бъде представен още тази седмица – nixanbal – Блогосфера

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Samsung Galaxy S IV mini може да бъде представен още тази седмица
Публикувано на 1 апр, 2013, 09:09

Феновете на Samsung, които не могат да свикнат с мисълта, че смартфонът е пораснал до 5 инча и търсят нещо по-компактно, със сигурност се оглеждат за очаквания Феновете на Samsung, които не могат да свикнат с мисълта, че смартфонът е пораснал до 5 инча и търсят нещо по-компактно, със сигурност се оглеждат за очаквания Galaxy S IV mini. Устройството ще бъде опростената и по-малка версия на флагмана и след като вече почти всичко за него се знае, корейците са решили да го анонсират още тази седмица, твърди източник на SamMobile.

Очакванията са Samsung официално да представи Galaxy S IV mini през тази седмица, а пазарната премиера би трябвало да се случи до края на май или в началото на юни. 

Припомням ви, че Samsung Galaxy S IV mini ще разполага с 4.3″ qHD AMOLED дисплей, 8 MP камера, microSD слот и версия 4.2.2 Jelly Bean на Android. Смартфонът щял да се предлага в две версии – с един и с два SIM слота, като интересното е, че първата щяла да използва четириядрен процесор, а втората двуядрен. 

И така, оставаме в очакване на новото устройство, чието съществуване потвърдиха и представители на Samsung преди няколко дни. И добре дошли в ерата на смартфоните, където 4.3 инча се счита за мини размер!