Спечели 2 билета за концерта на Ищар

22
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Кралицата на world музиката, световноизвестната Ищар, се завръща в България с концерти на 12 април в ДКС „Васил Левски“ във Велико Търново и в София на 13 април в зала 1 на НДК.

Харесай страницата ни във Facebook

Звездата идва у нас, за да представи най-новия си албум „7“, който излезе на 21 ноември 2012 г. и е на музикалния пазар от Animato Music.

Тази седмица Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Арт БГ ти дават възможност да спечелиш 2 билета за предстоящия концерт на Ищар в София.

Единствена в света, която пее на 6 езика: арабски, иврит, английски, български, френски и испански, принадлежащи на три различни религии, Ищар е покорила много световни сцени и е спечелила сърцата на хора от три континента.

Рожденото име на изпълнителката е Естер Зак. Тя е родена на 10 ноември 1968 г. Израсла в град Хаифа в Израел. Майка й, египтянка, е дъщеря на известната народна певица Нора. Баща й също е музикант.

Със сестра си израстват в арабска езикова среда у дома, а в училище учат иврит. Започва да пее още на 15-годишна възраст. Баба й е тази, която й дава името Ищар – името на богинята на плодородието в религиите на древна Азия.

Ищар пристига в Париж в началото на 90-те. Обожава парчетата на Патрисия Каас и Жан-Жак Голдман, но първите й изпълнения са на английски. Не след дълго я забелязват и тя подписва договор, включена като вокалистка на етно формацията Алабина.

През 1996 г. групата записва едноименния хит и тръгва на световно турне. След края, Ишар се отдава на самостоятелна кариера.

За всички фенове билети се продават на Билетен център НДК, на касите на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg.

Искаш ли да спечелиш 2 билета за концерта на Ищар на 13 април в София?

Попълни формата за регистрация – ТУК, отговори на въпроса и бъди готов за награда.

Краен срок на участие – 31.03.2013 г., 22 часа.

Коментари

коментар(а)