Хранителни добавки » Multipower » Отслабване » Течен L-карнитин » L-Carnitine Concentrate

29
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Тази бутилка от литър Multipower L – Карнитин Концентрат Ви предлага уникалните 100 дози от по 1 грам-1000 мг. чист Л-Карнитин Carnipure™ ,това е специален вид L-Carnitine, произвеждан от швейцарската фирма Lonza. Продуктите, които имат на опаковката си марката Carnipure™, съдържат най-чистия L-Carnitine на Lonza.

Прочети още :

✔Какво е основното действие на л-карнитин?

✔Меню за изчистване на подкожни мазнини

✔Течен L-карнитин

✔Ацетил-L-карнитин (ALC)

 

Фитнес и Здраве

Кой трябва да приема допълнително Carnipure™?

 

Допълнителното приемане на Carnipure™ спомага за поддържане на здравето през периодите на стрес и за оптимизиране качеството на живот. Поради тази важна и основна функция на L-Carnitine в енергийния метаболизъм, не е изненадващо, че доста от хората могат да се възползват по много начини от допълнителното риемане на Carnipure™:

– Спортисти, занимаващи се със силови тренировки, изискващи издръжливост, както и любители спортисти
– Хора, спазващи програми за контрол на теглото
– Бременни или кърмещи жени
– Възрастни хора
– Вегетарианци или хора, консумиращи много малко месо
– Хора, които искат да поддържат и подобряват здравето си.

 

Каква полза има от Carnipure™ за спортуващите?

 

Все повече научни доказателства илюстрират благоприятните последици от Carnipure™за спортисти и активни хора за постигането
на оптимален резултат, забавяне настъпва-нето на умората и подобряване на възстано-вяването след тренировка. Изследователите наблюдават спад в производството на сво-бодни радикали, по-малко увреждане на тъканите и намаляване на мускулната болка след тренировка при спортисти, приемащи Carnipure™ добавки. L-Carnitine също така под-помага изгарянето на мазнините, намалява разграждането на аминокиселините, насър-чава синтеза на протеин и формирането на чиста мускулна маса. L-Carnitine е като една вътрешна тренировъчна програма. Той под-помага трайното увеличаване на насладата от физическата активност и улеснява прехо-да към фази с по-висок интензитет на дейност.

 

 

Може ли Carnipure™ да се използва по време на бременност и кърмене?

 

Нуждата на тялото от L-Carnitine рязко се покачва по време на бременност и кърмене и тази потребност не може лесно да се удо-влетвори само чрез хранителен режим. Голям спад на концентрацията на L-Carnitine в човешкото тяло се наблюдава още в 12та сед-мица на бременността. Хранителните добавки за увеличаване приема на L-Carnitine могат да бъдат много полезни по време на бременност.

 

 

 

Може ли Carnipure™да помогне за отслабването?

 

L-Carnitine може значително да допринесе за контролирането на човешкото тегло в дългосрочен план, като част от програма
за контрол на теглото. Въпреки това, при-емането само на L-Carnitine няма да дове-де до намаляване на теглото. Проучвания-та показват, че комбинацията от L-Carnitine добавка и намален прием на калории – за предпочитане в съчетание с физически уп-ражнения – може да доведе до по-здраво-словно телесно тегло. Също така е доказано, че L-Carnitine ускорява изгарянето на мазнините. Ако L-Carnitine се приема заедно с мазнините, мазнините се изгарят по-бързо и по-малко се натрупват в телесните тъкани. L-Carnitine може да има положителен ефект върху нивото на кръвните липиди. В допълнение, доказано е, че при животните
L-Carnitine намалява чувството на глад и спомага за намаляването приема на храна.

 

Каква роля играе Carnipure™ за сърцето?

 

Сърцето е нашият най-важен мускул, който извършва непрекъсната дейност. Сърцето Могат ли вегетарианците да развият недостиг на L-Carnitine?Хранителният прием на вегетарианците е с много ниско съдържание както на L-Carnitine, така и на прекурсори за производството на L-Carnitine в човешкото тяло. Доказано е, че вегетарианците имат по-ниско ниво на L-Carnitine в кръвта си. Намаленото действие и бързото изморяване на мускулите може да бъде знак за ниско ниво на L-Carnitine.добива около 70% от енергията си от мастни-те киселини. По тази причина съдържа висо-ко ново на L-Carnitine – непрекъснатото пре-насяне на мастни киселини в митохондриите е особено важно в този орган. Тъй като сърцето не може да произвежда L-Carnitine, то е зависимо от доброто снабдяване на
кръвния поток. Това прави L-Carnitine важна хранителна съставка за осигуряването на енергия за сърцето. Голям брой изследвания са документирали благоприятния ефект на L-Carnitine при заболявания на сърдечния мускул, отлагане на мазнини в сърцето и сърдечна аритмия. Следователно, L-Carnitine може да се използва за поддържане на здраво сърце, но при никакви обстоятелства не може да замени медицинско лечение.

 

Защо е трудно възрастните хора да получат достатъчно L-Carnitine?

 

Способността на тялото да произвежда L-Carnitine намалява с времето. В допълнение, по-възрастните хора често намаляват приема си на месни продукти по различни причини, което води до намаляване приема на L-Carnitine чрез храната. Освен това, метаболизмът на мазнини е по-бавен в напреднала възраст. Възрастните хора губят повече белтък от мускулите си и като следствие губят повече ценна мускулна маса. В същото време се складират повече мазнини и това натоварва тялото с допълнително тегло. L-Carnitine може отново да задейства мастния метаболизъм, така че да се изгорят повече мазнини. По тази причина L-Carnitine е важна хранителна добавка за възрастните хора, която помага за поддържане на тяхното здраве, жизненост и сила. 

 

С какво ще Ви  помогне Multipower L-Carnitine Concentrate

 

По – качествено изгаряне на излишните мазнини

Повече енергия и издържливост

По – голяма мускулна сила

Предпзване от мускулна треска

 

Л- Карнитинът е аминокиселиноподобен нутриент, който помага на тялото Ви да превръща мазнините в енергия. Произвежда се нормално във вашето тяло, макар и не в достатъчни количества. Поради неговото важно значение, за редуциране на оксидативния стрес, е добре неговият допълнителен прием под формата на хранителна добавка. Освен за сваляне на излишните мазнини, Л – карнитина се използва за повишаване на силата, енергията и издръжливостта. Обяснениято затова е съвсем просто – Л-арнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

 

Ето защо, ако сте бодибилдър, на когото е необходима издръжливост, L-Carnitine Concentrate е точно за Вас! Този продукт ще Ви помогне, като увеличи силата и издържливостта Ви за по- дълги периоди от време. Можете също така да го използвате като средство, за ограничаване образуването на млечна киселина в мускулите. Млечната киселина е отговорна за т.н. мускулна треска. Без млечна киселина, няма да Ви мъчи и мускулна треска. L-Carnitine Concentrate е добавка, подходяща както за хората желаещи да отслабнат, така и за бодибилдърите и спортистите, търпящи особени мускулни натоварвания.

 

 

Прием

Начин на употреба: Приема се 1 доза (10 мл) от продукта дневно.

В тренировъчни дни- 30 минути преди тренировка.

В нетренировъчен ден 30 мин. преди закуска