Фрагменти от мюзикъла „Парижката Света Богородица” на премиерата на „За мъжете и кръвното” Новини от Книжарница Хеликон |…

1
Добави коментар
helikon
helikon

Фрагменти от мюзикъла „Парижката Света Богородица” на премиерата на „За мъжете и кръвното”

На 29 март в книжарница „Хеликон-България” ( фоайето на „Гранд хотел България”), се състоя премиерата на книгата на Дана Андонова – „За мъжете и кръвното”. Под звуците на класически джаз парчета и сред аромат на парфюми, столичната книжарница посрещна стилните и изискани познати и приятели на авторката. Водещи на събитието бяха актрисата Виолета Василева и познатият ни от сериала Седем часа разлика – Тодор Дърлянов.

 

Сред гостите беше и „най-добрата танцьорка сред сексолозите” – Наталия Кобилкина, която се обърна към авторката с думите: „Това е гениална и много забавна книга. Ще те цитирам при обучение. Умело съчетаваш хумора с чувството за искреност… Човек, който има комплекси не може да говори и пише по този начин…”.

 

Присъстващите имаха удоволствието да се насладят и на прекрасното изпълнение на група студенти от класа на композитора доц. Данко Йорданов. Под аранжимента на самия доцент в книжарницата на няколко пъти прозвучаха фрагменти от мюзикъла „Парижката Света Богородица”. Събитието завърши с автографи от авторката, чаша вино и снимки за спомен.