Спечелете 3-дневно пътуване за двама и входни билети за увеселителния парк „Дисниленд“ в Париж

1
Добави коментар
pgp

2013 година е трета поред, в която bTV Comedy организира игра с уникална награда за своите зрители. Месецът на забавлението – април, ще започне съвсем не на шега за зрителите на bTV Comedy, за които медиата отново ще организира своята вече традиционна забавна игра. Тя започва на 1 април и ще продължи цял месец, а наградата тази година е 3-дневно пътуване за двама и входни билети за увеселителния парк „Дисниленд“ в Париж.

От зрителите се очаква само едно – да изпратят заснет от тях видеоклип, в който разказват по най-интересния и забавен начин избран от тях виц.

Всички видеа ще бъдат достъпни на тази страницата и всеки посетител на сайта ще може да гласува за най-забавния клип. След финала на играта на 30.04.2013 потребителите, изпратили петте най-харесвани видеоклипа, ще участват в жребий, който ще определи победителя.

Краен срок за участие: 30 Април 2013

Победители
Днес – 9 май 2013г., в присъствието на нотариус Веселина Кацарова, на случаен принцип беше изтеглен един от петимата участници с най-харесвани видеоматериали. И победителят е:

Ралица Георгиева

Честито! В най-скоро време представител на bTV Comedy ще се свърже с нея! Пожелаваме й едно незабравимо прекарване в най-големия увеселителен парк в Европа!

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.