Невена Гюрова: МВР-шефът Любо Начев се любеше с тв звездата Валя А. от БНТ

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Вътрешният министър по времето на Жан Виденов – Любо Начев, имаше връзка с известната тв журналистка от БНТ Валя А. Любо беше лудо влюбен в нея. А Валя го използваше като източник на информация и връзки с други хора на високи постове – също източник на информация. Това твърди в новия брой на вестник „ШОУ“ зам.-шефката на правителствения пресцентър от времето на Виденов Невена Гюрова. Любо постепенно дотолкова “излезе от час”, че служебните коли на МВР изпълняваха дивни поръчки. Личната му ведомствена кола /той никога не е имал собствена/ превозваше Валя А. на работа в БНТ,  след прекарана любовна нощ с министъра в личния му кабинет в МВР, твърди Гюрова.

Тя опровергава слуховете, че Виденов е обработван нонстоп с психотропни вещества. Той беше работохолик, в кондиция 12-14 ч. в денонощие. Това не може да се обясни с никакви медикаменти, опровергава слуховете зам.-шефката на пресслужбата. 

Кольо Добрев може искаше да стане вътрешен министър и премиер, но беше подложен на неистов натиск от руснаците в лицето на техния силов министър Лобов, а и от американците, да върне мандата Мисля, че точно в този период заболя от рак на панкреаса, твърди още Гюрова.

ВСИЧКО ЗА КАБИНЕТА ВИДЕНОВ И ЛЮБОВНИТЕ ВРЪЗКИ НА МИНИСТЪР НАЧЕВ, КАКТО И ЗА РОЛЯТА НА нИКОЛАЙ ДОБРЕВ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК „ШОУ“, КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА