Пролетни фантазии в модните списания през април » Моден печат

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Модните корици отново са белязани от присъствието на много красиви дами. Колоритни визии, стил и романтично настроение струят от българските издания за месец април. Вижте кои звезди ни очароват от първа страница на списанията!

Като нежно цвете Радина Кърджилова сияе от корицата на списание Elle. Талантливата българска актриса разкрива голямата си любов в интервю за изданието. Стилистите са избрали за лъчезарната млада дама ултра колоритна рокля с тропически принт, за да подчертаят свежата й усмивка.

Прелестната Даян Крюгер е лицето на списание Glamour. Блондинката прилича на нежна фея с деликатен грим и ефирна романтична рокля от солей. В красив розов тоалет виждаме и очарователната Олга Куриленко, на корицата на априлския брой на MODA. Елегантни бижута в златисто завършват изисканата й визия.

През април Harper’s Bazaar е завладян от огнената страст на Дженифър Лопес. Латино дивата излъчва страст и секапил, облечена със златни одежни. Аленото червило и буйната коса на звездата допълват дръзката й осанка. Руският топмодел Наталия Водянова е лицето от корицата на списание EVA. Синеоката красавица носи малка черна черна рокля, която внушава класа и шик.

Автор: Делица Цонева