ЛЕЛЕ! Вижте как спипаха Нина Добрев и Иън Сомърхолдър

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ЛЕЛЕ! Вижте как спипаха Нина Добрев и Иън Сомърхолдър

Кадри на звездната двойка съвсем лично!

Докато милиони тийнейджъри тръпнат в очакване на епизод 19 от сезон 4 на сагата „Дневниците на вампира“ (промо към епизода можете да видите във видеото по-долу), Нина Добрев и Иън Сомърхолдър си почиват. Звездната двойка реши ад посети родителите на Нина в Торонто за Великден, а папараците не пропуснаха да издебнат нашето момиче и годеникът й.
Светските издания веднага гръмнаха със снимките, на които Нина и Иън са съвсем небрежни. Чаровната канадка с български произход е без капчица грим, рошава, в раздърпани широки дрехи и жадно пуши цигара след цигара. Пленителният Иън е съвсем в синхрон с половинката си – и той е с небрежна прическа и развлачени домашни дрехи.

Нина и Иън на червения килим (в ляво) и в ежедневието си (в дясно)

Зведната двойка, която е любима не само на младежите в САЩ и Канада, а и в България, са купили кафе и понички за родителите на Нина Добрев и без да се съобразяват с дебнещите папараци, се отправиха на път.

Небрежните Нина и Иън на път за Торонто

Едно обаче е сигурно! Независимо какво пишат светските издания за небрежния и занемарен външен вид на Нина, не може да се отрече, че тя е все така чаровна, дори когато е съвсем натурална, без грим и лъскав стайлинг – нещо, с което не всяка холивудска красавица може да се похвали.

Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=kh8ZmlLK5VA

Клюки.вс препоръчва и: