Спечелете 10 комплекта Slim EXPERTS от Vitaslim!

1
Добави коментар
pgp

За да бъде още по-слънчева тази пролет, Vitaslim раздава подаръци! 🙂 Грабнете един от 10-те комплекта на Visislim за редуциране на теглото – Vitaslim LIGHT + Vitaslim LINE + Vitaslim FITNESS. Продуктите са специално разработена така, че всеки атакува различен проблем, а комбинирането им работи за максимален резултат!

Участие: За да участвате в нашата игра е достатъчно да ни напишете защо искате да спечелите: Vitaslim LIGHT Vitaslim LINE Vitaslim FITNESS

Награди: 10 от участниците ще грабнат по 1 кутия Vitaslim LIGHT + 1 кутия Vitaslim LINE + 1 кутия Vitaslim FITNESS.

Доставки ще бъдат извършвани на територията на цяла България за сметка на Vitaslim.

Победители: Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на произволен принцип и ще бъдат обявени тук, на сайта ни в секция „ИГРА”, на 04.04.2013 от 15:00 часа. Победителите, които не потърсят своите награди в срок от една седмица (до 11.04.2013) губят своите права.

Моля, не участвайте многократно. Едно име се брои само веднъж. В играта „Slim EXPERTS” могат да се включат всички на възраст над 18 г. Участието не е обвързано с покупка на продукта. Награди ще се раздават само на територията на България.

Краен срок за участие: 08 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.