Тествайте колко сте устойчиви на стрес и спечелете 100 комплекта NIVEA Stress Protect

1
Добави коментар
pgp

Да си мултифункционален е предизвикателство. Екипът на NIVEA Stress Protect е тук, за да тества уменията ти. Ще запазиш ли спокойствие? Колко дълго можеш да устоиш на стреса, преди да се изпотиш.

4 задачи – 4 начина за действие. Изпълнявай всяка задача, докато статуса се смени от червен на зелен. Помни: може пак да се върне на червено, така че имай готовност!

Участието в  играта не е обвързано с покупка и е възможно само за лица,  навършили 18 години и с постоянен адрес на  територията на България, които живеят в страната. 2.За участие в играта се  изисква лицето  да посети  интернет страницата на Играта, да попълни  всички задължителни полета в регистрационната форма и да изрази съгласие  личните му данни да бъдат обработвани от Организатора за целите на Играта.

Играта се  състои  в изпълняването едновременно 4  задачи . Всяка задача започва със статус „червена светлина” и се изпълнява до  момента, в който светлината стане зелена. Задачите може да се изпълняват и  едновременно, като начина и бързината на това изпълнение извежда нивото на  резистентност към стрес на всеки играч.

Награди: 100 комплекта продукти, съдържащи NIVEA дезодоранти Stress Protect- мъжки и дамски спрей.

Всеки участник има право да посочи какъв комплект  продукти иска да спечели- дамски или мъжки.

В тегленето на наградите участват лицата, попълнили всички задължителни полета в  регистрационната форма и изразили съгласие за  обработване на личните им данни за целите на играта.

Печелившите  участници ще бъдат определен чрез томбола след приключване периода на  промоцията, но не по-късно от 10.05.2013 г.

Печелившите участници ще  бъдат уведомени от Байерсдорф България писмено (по пощата) или по e-mail и имената им ще бъдат оповестени на сайта до  3 работни дни след спечелване на съответната награда .

Краен срок за участие: 30 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.