Спечелете семейни подаръци от играта на Радио FM+ и Bulgaria Mall

1
Добави коментар
pgp

Приятелите ни от Bulgaria Mall знаят колко е важно времето, което отделяме за пазаруване, да е приятно и лесно организирано. Затова и Bulgaria Mall е място, което ни предлага различно изживяване. Това се дължи на няколко ключови предимства, които показват прекрасно отношение към клиента и внимание към детайлите.

Само през месец април слушайте „Часът на Bulgaria Mall“ в ефира на Радио FM+ – всеки петък между 11 и 12ч., и можете да спечелите един от 4-те семейни подаръка, включващи: фен карта за 6 прожекции в кино Арена Deluxe, безплатно посещение в Play Park и ваучер за 20 лева в Spaghetti Company.

За да имате шанс да спечелите, отговорете правилно на седмичния ни въпрос:  „BULGARIA MALL” е най-светлият и слънчев мол, благодарение на естествената светлина, влизаща през огромния стъклен таван. Каква е неговата площ: 10, 100 или 1300кв.м ?

Вашите отговори очакваме до 11ч. на 5 април на e-mail: [email protected]

Не забравяйте да напишете вашето име и телефонен номер!

Слушайте „Часът на Bulgaria Mall“ в ефира на Радио FM+ – всеки петък между 11 и 12ч., за да разбетете кой е печелившият. Тогава ще научите и най-актуалното за Bulgaria Mall.

Краен срок за участие: 26 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.