Екзотична пролет според Stella Jean видяна 2236 коментари 0

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Ставаме свидетели на една прекрасна пролет, на едно ново начало, на нови емоции, на нови запознанства, на нови предизвикателства и на един нов, по-позитивен начин на мислене и възприемане на заобикалящата ни среда и хора. Имаме нужда от свежест, красота и доза смелост!

Стела Джийн е бивша манекенка, която от край време се е фокусирала върху другата страна на модата, именно създаването на уникални дрехи.

   

* Stella Jean

„Горещият” африкански стил, който е запазена марка на Стела, създава усещането за чувственост и наслада.

Важен акцент от африканския стил са аксесоарите и тези допълнителни елементи, които създават усещането за завършеност – шапки, кърпи за глава, обувки, чанти, бижута.

   

  

Във всяка една нейна колекция виждаме аксесоари и рокли в най-различни цветови нюанси и форми.

Така настоящия топъл сезон издига в култ свежи облекла екзотични детайли и оригинален стайлинг.

   

   

   

Някои от елементите, на които е заложила Стела, са свежите и ярки цветове, материи с необичайни, екзотични и етно-мотиви, интересни шарки, гарнирани със загадъчни орнаменти.

Според полу-италианката облеклото в никакъв случай не бива да прилепва по тялото. Целта е то да се чувства свободно и удобно в горещите летни дни.

Феерията и цветните картини върху дрехите носят послание за бурен и горещ темперамент.

Ако искате и вие да се докоснете до него хвърлете по един поглед върху прекрасните модели от колекцията на Stella Jean ето ТУК!!