Пролетен маникюр с привкус на висша мода » Красота

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Маникюрът определено е много важна част от модерната визия на всяка жена. Винаги се забелязва, когато ноктите ни са изрисувани в тон с облеклото, защото външният вид стои завършен и изпипан в детайл. Днес решихме да ви покажем няколко интересни идеи за маникюр, вдъхновен от модния подиум.

Те са създадени от професионалната маникюристка от Ню Йорк – Taryn Multack. Тя използва като инспирация артистични тоалети от колекциите на модните къщи. Трите предложения от днес са изтънчено продължение на разкошни модели от пролетните котюр линии на Versace, Chanel и Armani. Вижте как лесно може да имате изрисувани нокти с прувкус на висша мода!

Маникюр в стил Atelier Versace

Този маникюр е изключително лесен, защото ви е необходим единствено жълт цвят за основа и златист лак за декорация, за да направите райетата. Taryn Multack съветва първо да започнете със страничните линии, когато правите рисунката.

Маникюр в стил Chanel

Няма да преувеличим, като кажем, че този вариант ни е любим. Съчетанието между монохромна тоналност и флорални мотиви е супер актуално, стилно и свежо. Първо нанесете черна основа, след това поставете бяло в основата на нокътната плочка и направете цветята чрез три кръгчета допряни едно до друго. Червена точка за тичинка е чудесен акцент, който завършва маникюра ви.

Маникюр в стил Armani Prive

Последното предложение, повлияно от творение на Джорджо Армани, също е много добро попадение, особено за парти визия. Започнете с основа в индигово синьо, нанесете две райета в края на нокътната плочка, след което оформете преливащи напречни черти в лилави и жълти нюанси.

Автор: Делица Цонева